Demcsák Zsuzsa szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közelmúltban röppent fel a hír, miszerint Demcsák Zsuzsa hosszú idő után párra talált. Kapcsolatukat nem is tagadják. Íme egy újabb bizonyíték.

Bár az ATV új műsorvezetője nem szeretni megmutatné még szerelmét a nagy nyilvánosság előtt, egy-egy apró kis részletet azért náha láttat belőle. Így tett legutóbbi fotóján is, ahol kéz a kézben láthatjuk őket. Ezt a boldog pillanatot örökítette meg Zsuzsa és tette fel Instagram oldalára.

#szerelmem

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Új szerelmével kapták lencsevégre Demcsák Zsuzsát a hétvégén

Mint tudjuk, Demcsák Zsuzsa életébe beköszöntött a boldogság: egy korábbi sportolóval jött össze a műsorvezető, és boldogabb, mint valaha. A Balaton Soundon is együtt buliztak, lencsevégre is kapták a turbékoló szerelmespárt!

Pumped Gabo és csapata undorító dolgot tett - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170910-pumped-gabo-es-csapata-undorito-dolgot-tett-video.htmlPumped Gabo ezúttal túlment minden határon. Tényleg! TV + Sztárok--Tóth Gabi szeme megsérült? - árulkodó fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170910-mi-tortent-toth-gabi-szemeve-l-foto.htmlTóth Gabi megdöbbentő fotót tett közzé közösségi oldalán : kék és zöld a szeme...TV + Sztárok--Focistával jár a szépségkirálynő, Kárpáti Rebeka - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170910-focistaval-jar-a-szepsegkiralyno-foto.htmlKárpáti Rebeka a közelmúltban jelentette be, hogy véget ért egy hosszúnak mondható kapcsolata. Most pedig úgy tűnik, Ámor nyila újra eltalálta. TV + SztárokOrigoAnastacia állítólagos asszisztense, Ács Norbert ismét lecsapotthttp://www.life.hu/sztarok/20170910-acs-norbert-ismet-hazugsagokkal-probalkozott.htmlElképesztő, mit meg nem tesznek egyesek azért, hogy rá figyeljenek mások: Ács Norbert korábban a svéd Idolban próbált meg hazugságokkal túljutni a válogatón. Ott sem jött össze neki... TV + SztárokOrigoHajdú Péter elárulta, miért szakított Eszterrelhttp://www.life.hu/sztarok/20170910-hajdu-elmondta-miert-szakitott.htmlHajdú ezúttal elmondta, miért szakított. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoRobbie Williams pornófilmekkel marad hűségeshttp://www.life.hu/sztarok/20170909-robbie-williams-pornofilmekkel-marad-huseges-vallomas.htmlRobbie Williams hét éve vette el gyönyörű kedvesét. Házasságuk kiállja az idők próbáját- ez a titkuk.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.