Aranyosi Péter állítja, tartozik neki Friderikusz Sándor

Forrás: dumaszinhaz.hu -
Aranyosi Péter tartozás Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aranyosi Péter régóta ismeri Friderikuszt és a mai napig jóban vannak annak ellenére, hogy a humorista állítása szerint a tévés tartozik neki.

Régóta ismeri egymást Aranyosi Péter és Friderikusz Sándor, még a Gyerekszáj című műsorban dolgoztak együtt, innen származik az a régi sérelem, amit a humorista nem tud elfelejteni. Friderikusz ugyanis tartozik neki, legalábbis az ő állítása szerint.

Aranyosi régi sérelméről vallott Forrás: dumaszinhaz.hu

"Friderikusszal jóban voltunk, igaz, tartozik nekem sok pénzzel. Kirúgott, mert az egyik gyerekhez hozzászóltam a Gyerekszájban. Lefagyott egy kisfiú, és nógattam, hogy szólaljon meg. Ez neki nem tetszett, mondta, hogy ez az ő dolga. Utána kirúgott, és azóta tartozik" - idézi a Blikk Aranyosi Péter Arckép című műsorban elhangzott szavait. Aranyosi azt is elárulta, ha találkoznak, ezt mindig felemlegeti Friderikusznak.

Ameddig ő tartozik, én tegeződöm vele.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.