Itt a Szabadság ötven árnyalata trailer: Videó!

film A szürke ötven árnyalata A szabadság ötven árnyalata
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erre számíthatunk nagyjából a Szürke 50 trilógia utolsó részében: íme, a Szabadság ötven árnyalatának előzetese.

Az első rész megjelenését a fél világ várta, hiszen mindenki nagyon szerette volna már látni, ahogy életre kel a trilógia minden egyes betűje. Ám a végeredmény sajnos sokaknak csalódást okozott. Míg a film látvány és zenei értelemben bravúros lett, úgy a színészek alakításáról ez már kevésbé mondható el.

Dakota Johnson és Jamie Dornan A sötét ötven árnyalata című filmben Forrás: UIP Dunafilm

Valakinek Ana (Dakota Johnson) teljesítménye nem volt hiteles, de sokkal többen panaszkodtak inkább arra, hogy Jamie Dornan nem tudott azonosulni Christian Grey személyével. Éppen ezért a második részt már nem várta a fél világ, csak a negyed, ami még mindig rengeteg ember.

Most pedig elkészült a harmadik fejezet előzetese is. Továbbra is fantasztikus látványvilágban és fényűző luxus hangulatban lehet részünk, ám ennél több nem derül ki a kisfilmből. A premier természetesen ezúttal is Valentin naphoz közel, február 9-én várható.

Jonathan Rhys Meyers újra alkoholistahttp://www.life.hu/sztarok/20170911-ismet-az-alkoholhoz-nyul-a-sztar.htmlA világhírű színész felesége nem túl boldog. Nem elég, hogy második gyermekükkel elvetélt, most újra küzdhetnek férje alkoholproblémáival. Ennek ellenére saját bánatával nem foglalkozva teljesen férje mellé áll, és ahelyett, hogy kiborulna, nyilvános fórumokon támogatja.TV + Sztárok--Megmutatta új szerelmét a magyar szépségkirálynő, Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/sztarok/20170911-karpati-rebeka-uj-szerelme-volgyi-daniel.htmlJúliusban zárta le két éves kapcsolatát Kárpáti Rebeka, a 2013-as Miss Universe Hungary, de nem volt sokáig egyedül.TV + Sztárok--Papp Szabi: "Eladtam a lelkem az ördögnek"http://www.life.hu/sztarok/20170911-papp-szabi-supernem-interju-sztarban-sztar.htmlA Supernem zenésze, Papp Szabi lett a Sztárban sztár egyik új zsűritagja. Az énekes a műsorban szerzett élményeiről, tapasztalatairól mesélt, valamint elmondta, mi a vélemnye arról, ha férfiak ni szerepeket formálnak meg.TV + Sztárok--Jennifer Lopez feneke csúcsokat döntötthttp://www.life.hu/sztarok/20170911-kihivoan-mutogatta-feneket-jennifer-lopez.htmlJennifer Lopez feneke mindig felkavarja a kedélyeket. Annak ellenére, hogy a sztárt sokan támadták hátsója miatt, egyáltalán nem zavartatja magát - ez legújabb újabb showjával is bizonyítja.TV + Sztárok--Lecserélték Németh Kristófot a Játékszín darabjaiban?http://www.life.hu/sztarok/20170911-lecsereltek-nemeth-kristofot-a-jatekszin-darabjaiban.htmlNémeth Kristófot nagy csalódás érte saját színházában, azaz a Játékszínben. Ugyan a vezetőségből távozott, de náhány darabban még játszott volna a színész. Úgy tűnik azonban, hogy nem fog! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoPápai Joci megvált szakállától a Sztárban sztár miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170911-papai-joci-megvalt-szakallatol.htmlAz Eurovíziót is megjárt énekes, Pápai Joci megvált a szakállától, sőt a komplett testszőrzetétől, hogy nőként léphessen fel. Zalatnay Cinit formálta meg a Sztárban sztár színpadán. Hogy hogyan élte meg a női szerepet, jó nőnek tartotta-e magát és milyen volt a szőrtelenítés, a műsor után elmesélte.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.