Megmutatta új szerelmét a magyar szépségkirálynő, Kárpáti Rebeka

Forrás: Sarosi Zoltan -
Völgyi Dániel focista szerelem Kárpáti Rebeka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Júliusban zárta le két éves kapcsolatát Kárpáti Rebeka, a 2013-as Miss Universe Hungary, de nem volt sokáig egyedül.

A 22 éves színésznő és szépségkirálynő szívét egy sportoló hódította meg, aki nem más, mint a 30 éves focista, Völgyi Dániel. A szerelmesek már közös fotót is posztoltak.

▪️

Rebeka Kárpáti (@rebekarpati) által megosztott bejegyzés,


A fiatalok Dani egyik csapattársának szülinapi buliján ismerkedtek meg, Rebeka pedig már be is mutatta új párját az édesapjának, R. Kárpáti Péternek, a Barátok közt Berényi Andrásának - írja a Bors.

Őszintén vallott az érzelmeiről Gáspár Győző http://www.life.hu/sztarok/20170911-ezt-erzi-legbelul-gaspar-gyozo.htmlGyőzike ezúttal a közösségi oldalán mesélt az érzelmeiről. Bizonyára Bea is meglepődött a hosszú vallomáson. TV + Sztárok--Mara Wilson, a Matilda a kiskorú boszorkány főszereplője édesanyja haláláról vallotthttp://www.life.hu/sztarok/20170911-mara-wilson-edesanyja-halalarol-vallott.htmlMara Wilson óriási népszerűségre tett szert a Matilda, a kiskorú boszorkányban játszott szerepével, de a magánélete nem volt olyan csillogó: kiderült, hogy a forgatások alatt elveszítette az édesanyját. TV + SztárokAFPJennifer Lopez feneke csúcsokat döntötthttp://www.life.hu/sztarok/20170911-kihivoan-mutogatta-feneket-jennifer-lopez.htmlJennifer Lopez feneke mindig felkavarja a kedélyeket. Annak ellenére, hogy a sztárt sokan támadták hátsója miatt, egyáltalán nem zavartatja magát - ez legújabb újabb showjával is bizonyítja.TV + Sztárok--Papp Szabi: "Eladtam a lelkem az ördögnek"http://www.life.hu/sztarok/20170911-papp-szabi-supernem-interju-sztarban-sztar.htmlA Supernem zenésze, Papp Szabi lett a Sztárban sztár egyik új zsűritagja. Az énekes a műsorban szerzett élményeiről, tapasztalatairól mesélt, valamint elmondta, mi a vélemnye arról, ha férfiak ni szerepeket formálnak meg.TV + Sztárok--Lecserélték Németh Kristófot a Játékszín darabjaiban?http://www.life.hu/sztarok/20170911-lecsereltek-nemeth-kristofot-a-jatekszin-darabjaiban.htmlNémeth Kristófot nagy csalódás érte saját színházában, azaz a Játékszínben. Ugyan a vezetőségből távozott, de náhány darabban még játszott volna a színész. Úgy tűnik azonban, hogy nem fog! TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoPápai Joci megvált szakállától a Sztárban sztár miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170911-papai-joci-megvalt-szakallatol.htmlAz Eurovíziót is megjárt énekes, Pápai Joci megvált a szakállától, sőt a komplett testszőrzetétől, hogy nőként léphessen fel. Zalatnay Cinit formálta meg a Sztárban sztár színpadán. Hogy hogyan élte meg a női szerepet, jó nőnek tartotta-e magát és milyen volt a szőrtelenítés, a műsor után elmesélte.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.