Soha nem keresett még ilyen jól Nagy Feró

2017.09.12. 17:35

Nagy Feró állítja, életében nem keresett olyan jól, mint most. Bár azt egy kicsit bánja, hogy nem fiatalabb korában állt több pénz a házhoz, mert most már nem igazán tudja mire elkölteni a bevételt. 

Nagy Feró a Frizbi vendégeként többek között arról is mesélt, hogy az utóbbi időben sokkal jobban keres, mint valaha életében. 

"Ha végignézek az elmúlt évtizedeken, kijelenthető, hogy most megy a legjobban a szekér. Nagyon sok munkám van. A nyári szezonban hatvanöt koncertet adtunk a Beatrice zenekarral. Azt nem tudom megmondani, hogy mennyit keresek, mert minden pénz a feleségemhez megy, de biztos van elég, mert vettünk egy új konyhabútort." - mesélte a híres nagypapa, aki azt is bevallotta, hogy jobban jött volna a magasabb fizetés, amikor még fiatal volt. 

Ferónak szerencsére most jól megy a szekér, így hetven felett sem kell a megélhetés miatt aggódniaFotó: Mudra László - Origo

"Valóban most megy a legjobban, ami kicsit el is szomorít, hiszen mennyivel jobb lett volna, ha ezt a pénzt fiatalon keresem meg. Most már mire költsem?"

Persze annak örül, hogy 70 évesen is el tudja tartani a családját, de különösebb vágyai már nincsenek, amire elkölthetné a pénzét. Feró szerint azonban azt is figyelembe kell venni, hogy október és március között sok munkára nem számíthat - írta meg a Ripost

Sőt, korábban azt is bevallotta, hogy ennyire alacsony nyugdíjból, koncertek nélkül lehetetlenség lenne megélni. 

Nagy Ferófizetés