Ma lenne 44 éves Paul Walker

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Paul Walker évforduló születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengetegen posztoltak a 4 éve elhunyt Halálos iramban sztárjának közösségi oldalára. A rajongók kedves kívánságokkal emlékeznek a színészre születésnapja alkalmából.

Paul Walker hirtelen halála még mindig felfoghatatlan. Szinte sokkolta a rajongókat a négy évvel ezelőtt hír, amiben pontos részletességgel számoltak be az autós balesetéről. Walker már régóta volt a filmes szakmában, karrierje szépen ívelt felfelé. Legnépszerűbb filmje a több részt is megért Halálos iramban. A sorozat érdekessége, hogy a színész még mindig feltűnik a filmben, bár már nem élte meg, hogy valóban eljátszhassa a szerepet. A legújabb technikával, utómunkákkal és helyettesítésekkel oldották meg, hogy a rajongók továbbra is a vásznon láthassák kedvencüket. Úgy, ahogy a film is forog tovább, a világsztár emléke is tovább él rajongói szívében. „Walker imádta, amit csinált, minden nap mosolyogva jött munkába"- emlékezett meg róla egy kollégája.

Palotás Petrát hazahozza a honvágya - Édes élet, tévé nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20170911-interju-palotas-petraval.htmlAz egyik legnépszerűbb műsorvezetőként, babát várva döntött úgy, hogy férje hazájába, Németországba költözik. Akkoriban egy évre tervezte csak az ottani babázást, amiből aztán szép lassan majdnem egy évtized lett. Az újabban már különleges tortáiról is ismert Palotás Petra szívében azonban időközben olyan hatalmassá nőtt a hiányérzet az itthoni szerettei után, hogy januártól egy évre családostul ismét Budaörs lesz az otthona. A még hamburgi anyukát Vida Melinda faggatta a képernyő nélküli kinti éveiről, és a jövőbeni, itthoni terveiről. TV + SztárokOrigoSütő Enikő saját bevallása szerint csúnya kislány volthttp://www.life.hu/sztarok/20170912-nem-futottak-a-fiuk-a-magyar-modell-utan.htmlSütő Enikő gyerekkorában még nem vette le lábáról a fiúkat, fel sem figyeltek a később híressé vált modellre. Sőt, saját bevallása szerint, egyáltalán nem volt szép, még kikezdeni sem tudott a fiúkkal. TV + Sztárok--Nem lehet legjobb barátja György hercegnekhttp://www.life.hu/sztarok/20170912-gyorgy-herceg-nem-baratkozhat-akarhogy-az-iskolaban.htmlKülönös szabályai vannak a dél- londoni iskolának, ahova a kis György herceg is jár. A legtöbb teljesen elfogadható, sőt kifejezetten építő, azonban van egy meglepő kitétel, ami talán a legtöbb szülőnek különösen hangzik. TV + Sztárok--Rubint Réka találkozott legnagyobb rajongójával, Bencévelhttp://www.life.hu/sztarok/20170912-rubint-reka-talalkozott-legnagyobb-rajongojaval.htmlRékának sok követője van a Facebookon, de egyikük sem lehet olyan lelkes és kitartó, mint Bence, aki napra pontosan tudja, mióta rajong a fitneszladyért. Most végre találkoztak személyesen, ez pedig Rékát is megérintette. TV + SztárokOrigoJanicsák Veca és L.L. Junior megbeszélték a nézeteltérésükethttp://www.life.hu/sztarok/20170912-janicsak-veca-es-l-l-junior-megbeszeltek-a-nezetelteresuket.htmlJanicsák Veca a vasárnapi Sztárban sztárban L.L. Juniorrá változott, de produkciója nem tetszett a rappernek sőt, felháborodott és vérig sértődött. Veca és Junior viszont nem hagyta, hogy elmérgesedjen köztük a viszony, inkább megbeszélték a dolgot. TV + SztárokOrigoHalálra gázolt egy embert a villamos Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170912-halalra-gazolt-egy-embert-a-villamos-a-moricz-zsigmond-korteren-kedden.htmlHalálos baleset történt délelőtt Budapesten, a Móricz Zsigmond körtéren. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.