Horváth Éva és anyukája élete csak egy hajszálon múlt

Horváth Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva a Micsoda nők! Várkonyi Andreával adásában vendégeskedett, ahol a téma a császár és a természetes szülés körül forgott. A modell őszintén vallott félelmeiről.

Horváth Éva egyáltalán nem félt a szüléssel járó fájdalomtól a természetes úton való szüléstől viszont annál jobban. Félelme nem alaptalan, édesanyja pontosan elmesélte neki, min ment keresztül, hogy adott életet gyermekének. Akkor még nem volt divat a császármetszés, ezért bármilyen fennakadás nem csak a baba, de édesanyja életébe is kerülhetett. „Rettegtem a szüléstől" - vallotta be a modell Várkonyi Andreának. Horváth Éva kisfiát végül császárral szülte meg, de szembenézett volna a félelmeivel, és bevállalta volna természetes úton is, de a sors másképp döntött. Nézd meg a modell babájáról készült első képet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.