1 millióért motivál Berki

Forrás: Facebook/Berki Kirsztián -
1 millió képzés motivácio Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen, hogy mit ki nem talál még Berki Krisztián. A tévésztár tudását, amit egy OKJ-s tanfolyamon szerzett, most 1 millió forintért adja tovább.

Berki elárulta, hogy egy tanfolyamon szerezte meg Life coach végzettségét, amit elsősorban saját maga miatt végzett el. A képzésen egyfajta kérdéstechnikát sajátított el, aminek segítségével fejleszti a személyiséget. A sztár úgy vélekedik, hogy ő hatással van az emberekre, már a személye is elég motiváló. „Elsősorban középvezetők jelentkeznek hozzám, mert ők még motiválhatóak. A felsővezetők már képben vannak"- mesélte mosolyogva a FEM3 Életforma műsorában. A tudásnak ára van, Berki nem csekély pénzt kér- egy millió forintot, bár ebben tíz alkalom van! Nézd meg, ahogy a sármos sztár beszól a műsorvezetőnek, Kulcsár Edinának!

Tudtad ?

Geszti Péter szintén képzést tart, bár az ő előadása jóval kedvezőbb, mint Berkié.

A marketing tréning akciósan csak 75.000 Ft+áfa

Pumped Gabo szerint így kell takarítani: Videó! (18+) http://www.life.hu/sztarok/20170913-igy-kell-takaritani-pumped-gabo-szerint.htmlPumped Gabo megmutatta hogyan kell takarítani... TV + Sztárok--Lebukott Kendall Jenner és Blake Griffin: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170913-blake-griffinnel-randizik-kendal-jenner.htmlA 21 éves szépség nem tudta titokban tartani a randevúját, pedig nagyon igyekezett. TV + Sztárok--Sztárok, akikről nem is tudtad, hogy már nem élnek http://www.life.hu/sztarok/20170913-sztarok-akik-titokban-hunytak-el.htmlA siker, a pénz és a csillogás nem csak pozitívumokat hordoz magában. Vannak olyan sztárok, akiknek nem lett volna szabad híressé válniuk. TV + Sztárok--Megfenyegetett egy szemtanút Mel B http://www.life.hu/sztarok/20170913-mel-b-megfenyegetett-egy-szemtanut.htmlAz egykor híres énekesnő után már a rendőrség is nyomoz, ugyanis állítólag megfenyegetett egy szemtanút. TV + Sztárok--Félrelépett a Csajok, Pasik, Balaton Fannija - Video!http://www.life.hu/sztarok/20170913-mas-pasival-szexelt-a-csajok-pasik-balaton-fannija.htmlForró a hangulat a Csajok, Pasik, Balaton egyik ágyjelenetében, ahol Fanni és Ben egy veszekedés után egymás mellett ébred. Azért alváson kívül több is történt, de hogy mi van pontosan kettejük között, azt Ben is szeretné kideríteni. TV + Sztárok--Csomor Csilla nem tette túl magát a szakításon – Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170913-szakitasa-megviselte-csomor-csillat.htmlA Barátok Közt egykori színésznője egy televíziós műsorban vendégeskedett. A beszélgetés a főzésről a színésznő magánéletére terelődött, aki annyira kiborult, hogy alig bírta folytatni a műsort. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.