Demi Lovato leszbikus egy feminista DJ-be szerelmes

Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Snorlax / Mega -
Demi Lovato szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy meglepetést okozott rajongóinak Demi Lovato, ugyanis egy nővel jelent meg kézen fogva. Úgy tűnik, leszbikus lett az énekesnőből!

Azt már tudtuk, hogy Demi Lovatónak vannak tapasztalatai a másik nemmel kapcsolatban, hiszen ezt a számaiban is lehetett hallani. Amikor pedig rákérdeztek, nem is tagadta, hogy nem szabott gátat a saját kíváncsiságának. Eddig azonban ennél többet nem lehetett tudni arról, hogy Demi Lovato mélyebben is érdeklődik a nők iránt, ám most úgy tűnik, hogy mégis.

Demi Lovato és a barátnője Forrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Snorlax / Mega

A sztárt ugyanis nemrég egy hölgy társaságában látták, félreérthetetlen helyzetben: kézen fogva sétálgattak Disneylandben. A lány sem teljesen ismertelen a világ számára: Lauren Abedini ismert DJ, ráadásul feminista aktivista, de Demi Lovato barátnőjeként kétségtelenül nagyobb hírnévre tesz majd szert, mint eddigi munkásságával.

Kisbabát vár a Groovehouse énekesnője, Judy?http://www.life.hu/sztarok/20170913-kisbabat-var-judy.htmlJudy, a Groovehouse énekesnője férjével együtt szerepel a Drágám! Add az életed című műsorban. Akkor vettük észre, hogy a filigrán sztármamin gyanúsan púposodik a ruha... TV + SztárokOrigoÁbel Anita adásban sírta el magát - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170913-abel-anita-adasban-sirta-el-magat.htmlElindult a Drágám! Add az életed című sztárvetélkedő legújabb évada, melyben sztárpárok mérik össze tudásukat, bátorságukat. A műsor bővelkedik drámai fordulatokban is, ami bizony a műsorvezetőket is megérinti... TV + SztárokOrigoÍgy fest ébredés után Hosszú Katinka és Shane Tusup: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170912-reggeli-fotot-posztolt-hosszu-katinka.htmlKendőzetlen reggeli pillanatot osztott meg a követőivel Hosszú Katinka. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoCristiano Ronaldo bevallotta, csak hat osztályt végzett elhttp://www.life.hu/sztarok/20170912-cristiano-ronaldo-bevallotta-csak-hat-osztalyt-vegzett-el.htmlCrsitiano Ronaldo adóügyei miatt került bajba, ezért volt bírósági meghallgatáson, ahol sok mindenről vallott, például arról is, hogy csak 6 osztálya van és kizárólag a focizáshoz ért. TV + Sztárok--A kifutón hagyta el a cipőjét Gigi Hadidhttp://www.life.hu/sztarok/20170912-elhagyta-a-cipojet-a-kifuton-gigi-hadid.htmlIdőnként a kifutókon is történnek bakik, ám nagyon sok múlik azon, hogy a fények kereszttüzében álló modell hogyan reagál a helyzetre. TV + Sztárok--Horváth Éva és anyukája élete csak egy hajszálon múlthttp://www.life.hu/sztarok/20170912-tragedia-is-lehetett-volna.htmlHorváth Éva a Micsoda nők! Várkonyi Andreával adásában vendégeskedett, ahol a téma a császár és a természetes szülés körül forgott. A modell őszintén vallott félelmeiről. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.