Nagy Szimonetta durva dolgokat mesélt Az X-Faktorról

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor Nagy Szimonetta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Szimonetta bár azt hitte jók az esélyei, mégis kiesett az X-Faktor műsorából. A fiatal lány azonban állítja, elbántak vele. 

Nagy Szimonetta reményekkel telve indult az X-Faktorban, ám a mentorok végül négy nemmel értékelték az előadását. A fiatal lány azonban állítja, nagyon sok mindent nem önszántából, hanem utasításra csinált, és ezeknek köszönhető a negatív értékelés:

"Ahogy beléptem a székházba kézen fogtak, és elvittek egy terembe forgatni. Ott az volt a feladatom, hogy vonuljak mint egy díva, táncoljak, ringassam a csípőm és kicsit rázzam a fenekem. Szörnyen kellemetlenül éreztem magam, eközben azt gondoltam én énekversenyre jöttem és nem divatbemutatóra. A következő jelenet az volt, hogy sétálgatnom kellett az aulában miközben eljátszom hogy izgulok és tátognom kellett mintha gyakorolnék. (Lassan kezdtem úgy érezni, már színésznőként is megállnám a helyem..) Ezután következett egy újabb interjú, ami nálam nagyon kiverte a biztosítékot. Ugyanis ebben a pár mondatban azt kellett elmondanom, amit az egyik szerkesztő szó szerint diktált. Manipulált. Én gyanakodva ugyan, de engedelmeskedtem. Hasonlókat mondattak velem mint például: " Nekem olyan hangom van mint Christina Aguleira-nak, szeretem a csillogást, a rivalda fényt. Egy mondatot annyira nehezemre esett kimondani, hogy 5x kezdtem újra " Az én hangom nem csupán egy hang, van benne fűszer"

Szimonetta úgy érzi, igazságtalanul bántak el vele Forrás: RTL Klub

"(...)Ahogy kijött az első hang a torkomon , tudtam itt a végem. Gyerekek, nem kifogás annyira rossz volt a hangosítás, hogy nem hallottam saját magam. Mint amikor max hangerőn hallgatod a zenét a fülessel, és énekelni próbálsz. Kiabáltam, nem énekeltem. De ezt majd ti is hallani fogjátok. Görcsösen "énekeltem" végig a dalt, és közben azon gondolkodtam megállok és szólok hogy valami nincs rendben. Féltem, ha így cselekszem majd azt mondják nem tudtam a dalszöveget. Ígyhát végignyomtam. A mentorok reakciója egyértelmű volt. Radics Gigi így reagált: "Te azt mondtad boldog vagy amikor énekelsz, hát én boldogtalan voltam" Sokkos állapotban hallgattam végig az értékelést, szót sem szóltam , csak azt vártam hogy kimehessek"

Szimonetta véleményére a műsor kreatív producere, Schiwert-Takács László válaszolt:

"Mindenkit a produkciója minősít, és véleményt csak a mentorok mondanak. Szimonetta és a többi – sikeres – versenyző pontosan ugyanolyan hangtechnikával áll a színpadra. Ezt egyébként Radics Gigi hangjához állítottuk be, neki tökéletesen megfelelt. Minden jelentkező tudhatja: ha színpadra áll, azt is vállalja, hogy véleményt mondanak róla. Egyébként úgy vélem, hogyha Szimonetta továbbjut, sem a kisfilmmel, sem a hangosítással nem lett volna utólag gondja. Még soha senki nem csinált fesztivált, aki továbbjutott. A kudarcból tanulni kell és nem másokat hibáztatni" - írta meg a Bors.

Demi Lovato leszbikus egy feminista DJ-be szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20170913-demi-lovato-leszbikus-es-egy-feministaba-szerelmes.htmlNagy meglepetést okozott rajongóinak Demi Lovato, ugyanis egy nővel jelent meg kézenfogva. Úgy tűnik leszbikus lett az énekesnőből! TV + Sztárok--Ábel Anita adásban sírta el magát - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170913-abel-anita-adasban-sirta-el-magat.htmlElindult a Drágám! Add az életed című sztárvetélkedő legújabb évada, melyben sztárpárok mérik össze tudásukat, bátorságukat. A műsor bővelkedik drámai fordulatokban is, ami bizony a műsorvezetőket is megérinti... TV + SztárokOrigoKisbabát vár a Groovehouse énekesnője, Judy?http://www.life.hu/sztarok/20170913-kisbabat-var-judy.htmlJudy, a Groovehouse énekesnője férjével együtt szerepel a Drágám! Add az életed című műsorban. Akkor vettük észre, hogy a filigrán sztármamin gyanúsan púposodik a ruha... TV + SztárokOrigoPalotás Petrát hazahozza a honvágya - Édes élet, tévé nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20170911-interju-palotas-petraval.htmlAz egyik legnépszerűbb műsorvezetőként, babát várva döntött úgy, hogy férje hazájába, Németországba költözik. Akkoriban egy évre tervezte csak az ottani babázást, amiből aztán szép lassan majdnem egy évtized lett. Az újabban már különleges tortáiról is ismert Palotás Petra szívében azonban időközben olyan hatalmassá nőtt a hiányérzet az itthoni szerettei után, hogy januártól egy évre családostul ismét Budaörs lesz az otthona. A még hamburgi anyukát Vida Melinda faggatta a képernyő nélküli kinti éveiről, és a jövőbeni, itthoni terveiről. TV + SztárokOrigoMa ünnepli 77. születésnapját Linda Gray: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170912-igy-nez-ki-ma-a-dallas-sztarja-linda-gray.htmlMa lett 77 éves Linday Gray, a Dallas színésznője. A sztár döbbenetesen jól néz ki. TV + SztárokOrigoMa lenne 44 éves Paul Walkerhttp://www.life.hu/sztarok/20170912-paul-walker-ma-unnepelne-szuletesnapjat.htmlRengetegen posztoltak a 4 éve elhunyt Halálos iramban sztárjának közösségi oldalára. A rajongók kedves kívánságokkal emlékeznek a színészre születésnapja alkalmából. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.