Nagy Szimonetta durva dolgokat mesélt Az X-Faktorról

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor Nagy Szimonetta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Szimonetta bár azt hitte jók az esélyei, mégis kiesett az X-Faktor műsorából. A fiatal lány azonban állítja, elbántak vele. 

Nagy Szimonetta reményekkel telve indult az X-Faktorban, ám a mentorok végül négy nemmel értékelték az előadását. A fiatal lány azonban állítja, nagyon sok mindent nem önszántából, hanem utasításra csinált, és ezeknek köszönhető a negatív értékelés:

"Ahogy beléptem a székházba kézen fogtak, és elvittek egy terembe forgatni. Ott az volt a feladatom, hogy vonuljak mint egy díva, táncoljak, ringassam a csípőm és kicsit rázzam a fenekem. Szörnyen kellemetlenül éreztem magam, eközben azt gondoltam én énekversenyre jöttem és nem divatbemutatóra. A következő jelenet az volt, hogy sétálgatnom kellett az aulában miközben eljátszom hogy izgulok és tátognom kellett mintha gyakorolnék. (Lassan kezdtem úgy érezni, már színésznőként is megállnám a helyem..) Ezután következett egy újabb interjú, ami nálam nagyon kiverte a biztosítékot. Ugyanis ebben a pár mondatban azt kellett elmondanom, amit az egyik szerkesztő szó szerint diktált. Manipulált. Én gyanakodva ugyan, de engedelmeskedtem. Hasonlókat mondattak velem mint például: " Nekem olyan hangom van mint Christina Aguleira-nak, szeretem a csillogást, a rivalda fényt. Egy mondatot annyira nehezemre esett kimondani, hogy 5x kezdtem újra " Az én hangom nem csupán egy hang, van benne fűszer"

Szimonetta úgy érzi, igazságtalanul bántak el vele Forrás: RTL Klub

"(...)Ahogy kijött az első hang a torkomon , tudtam itt a végem. Gyerekek, nem kifogás annyira rossz volt a hangosítás, hogy nem hallottam saját magam. Mint amikor max hangerőn hallgatod a zenét a fülessel, és énekelni próbálsz. Kiabáltam, nem énekeltem. De ezt majd ti is hallani fogjátok. Görcsösen "énekeltem" végig a dalt, és közben azon gondolkodtam megállok és szólok hogy valami nincs rendben. Féltem, ha így cselekszem majd azt mondják nem tudtam a dalszöveget. Ígyhát végignyomtam. A mentorok reakciója egyértelmű volt. Radics Gigi így reagált: "Te azt mondtad boldog vagy amikor énekelsz, hát én boldogtalan voltam" Sokkos állapotban hallgattam végig az értékelést, szót sem szóltam , csak azt vártam hogy kimehessek"

Szimonetta véleményére a műsor kreatív producere, Schiwert-Takács László válaszolt:

"Mindenkit a produkciója minősít, és véleményt csak a mentorok mondanak. Szimonetta és a többi – sikeres – versenyző pontosan ugyanolyan hangtechnikával áll a színpadra. Ezt egyébként Radics Gigi hangjához állítottuk be, neki tökéletesen megfelelt. Minden jelentkező tudhatja: ha színpadra áll, azt is vállalja, hogy véleményt mondanak róla. Egyébként úgy vélem, hogyha Szimonetta továbbjut, sem a kisfilmmel, sem a hangosítással nem lett volna utólag gondja. Még soha senki nem csinált fesztivált, aki továbbjutott. A kudarcból tanulni kell és nem másokat hibáztatni" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.