Oszter Sándor megint elszundított a tárgyaláson

Forrás: Facebook -
tárgyalás Oszter Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb tárgyaláson vett részt tegnap Oszter Sándor, aki lassan már sportot űz abból, hogy a bíróságon szundikál. Nem is nézték jó szemmel a viselkedését. 

Ahogy azt már korábban megírtuk, befolyással való üzérkedés vádjával kell szembenéznie Oszter Sándornak. A színész tagadja, hogy bármi ehhez hasonlót elkövetett volna, erről pedig a párja Facebook-oldalán tudatta a rajongóit.

Oszter Sándor megint elbóbiskolt a tárgyaláson Forrás: Facebook

Tegnap a színész egy újabb tárgyaláson vett részt, ahol bírókat hallgattak ki tanúként az ügyben. Sándor azonban nem keltett szimpátiát a jelenlevőkben, ugyanis késve érkezett, és ismét elpisszentett a tárgyalás alatt. Erre már korábban is volt példa, ám akkor sikerült megmagyaráznia a dolgot.

Ám ezúttal a dugóra, a korára és mindem másra is hivatkozott, de nem tűnt hitelesnek. Holdampf Gusztáv, tanácsvezető bíró szóvá is tette, hogy kissé neheztel a színészre a viselkedése miatt - írta meg a Bors.

Megszólalt Oszter Sándor a természetkárosítás kapcsán: Videó!

Oszter Sándor a 2000-es évek elején kezdte el felvásárolni azt a természetvédelmi területnek nyilvánított részt Diósjenőn, ahol először a hegyi patakot minősítették át csatornává, majd fákat vágatott ki, most pedig tórendszert építtet úgy, hogy a helyi horgásztó egyetlen vízutánpótlási forrását magához vezette be...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.