Ittas vezetésen kapták Nagy Lászlót, a magyar kézilabda-válogatott tagját

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Marius Becker -
ittas vezetés Nagy László kézilabda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több sztárt kapnak ittas vezetésen, ezúttal a magyar kézilabda-válogatott sztárját, Nagy Lászlót fülelték le a rendőrök!

A magyar férfi kézilabda-válogatott játékosát, Nagy Lászlót kapták nemrég ittas vezetésen a rendőrök. A sportoló az Istenhegy úton hajtott éppen kocsijával, amikor a hatóság emberei megállították, és igazoltatták. Természetesen a szondáztatás sem maradt el, ekkor derült ki, hogy bizony a Veszprém játékosa fogyasztott alkoholt, mielőtt autóba ült!

Nagy Lászlót ittas vezetésen kapták Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Marius Becker

Szerencsére csak csekély mértékben találtak a sportoló vérében alkoholt, ezért megúszta egy pénzbüntetéssel - írja a Ripost. Ő már a sokadik sztár, aki ilyen hibát vétett: nemrég az Irigy Hónaljmirigy egyik tagját, Kabai Lászlót kapcsolták le a rendőrök, de Gesztesi Károlynak is volt hasonló ügye, ahogy Curtisnek is.

Ismeretlen nővel tűnt fel Gerard Butler - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170913-levaltotta-baratnojet-gerard-butler.htmlPár nappal ezelőtt még volt barátnőjével látták együtt Gerard Butlert, most viszont már egy új ismeretlen hölgyet ölelget a világsztár. Ki lehet az új hölgy, akinek ilyen tökéletes alakja van és villámsebességgel hódította meg Butlert? TV + Sztárok--Német Kristóf és a Játékszín között rendeződhet a viszonyhttp://www.life.hu/sztarok/20170913-rendezodhet-a-viszony-nemeth-kristof-es-a-jatekszin-kozott.htmlNémeth Kristóf otthagyta a Játékszín vezetői székét, de a megállapodás szerint a színházi darabokból nem távozott volna. A sajtóértesülések azonban arról szóltak, hogy a vezetőség lecserélte a színészt, nemrég leültek, hogy megbeszéljék a helyzetet. TV + Sztárok--Oszter Sándor megint elszundított a tárgyaláson http://www.life.hu/sztarok/20170913-elszunditott-a-targyalason-oszter-sandor.htmlÚjabb tárgyaláson vett részt tegnap Oszter Sándor, aki lassan már sportot űz abból, hogy a bíróságon szundikál. Nem is nézték jó szemmel a viselkedését. TV + SztárokOrigoRá sem lehet ismerni Diana hercegnőrehttp://www.life.hu/sztarok/20170913-megcsunyult-diana-hercegnovel-emlekeznek-a-tragikus-balesetre.htmlChasterfield városában lelkes önkéntesek állítottak emlékhelyet a tragikus autóbalesetben elhunyt hercegnőnek. A képek magukért beszélnek... TV + Sztárok--Steve Buscemi tűzoltóként segített a 9/11-es mentésben http://www.life.hu/sztarok/20170913-steve-buscemi-tuzoltokent-tevekenykedett-a-world-trade-center-korul.htmlDöbbenetes! Nem is tudtuk, hogy a híres színész ennyire önfeláldozó és segítőkész! TV + Sztárok--Hajdú Péter közös fotón pózol Francesca Eastwooddalhttp://www.life.hu/sztarok/20170913-francesca-eastwooddal-pozolt-hajdu-peter.htmlKülönleges fotó jelent meg nemrég Hajdú Péter közösségi oldalán: egy híres, amerikai színésznővel pózolt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.