Karsai Zita Dj Bobóval sétált Budapesten - Fotó!

Karsai Zita DJ Bobo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karsai Zita hosszú ideje Dj Bobó egyik kiemelt táncosaként dolgozik és járja a világot. A gyönyörű táncos sztárként él Németországban. Ezúttal azonban ő hozott egy világsztárt Magyarországra...

A szexi magyar táncosnő a '90-es évek egyik legsikeresebb előadójával andalgott Budapesten. Természetesen az alkalomról egy fotót is közzétettek közösségi oldalukon. A találkozás nem véletlen történt, ugyanis Zita és Dj Bobó hosszú ideje együtt dolgoznak, a képet elnézve pedig szoros barátság is összeköti őket.

Dögös! Pucér fotón Karsai Zita

Emlékeztek még Karsai Zitára, a Megatánc egykori döntősére? A táncos jelenleg Németországban él, ahonnan egy igazán merész fotót posztolt.

György herceg iskolájába betört egy nőhttp://www.life.hu/sztarok/20170913-betort-egy-no-gyorgy-herceg-iskolajaba.htmlEgy negyven év körüli nő próbált meg bejutni György herceg iskolájába. Elkapták.TV + SztárokPippa Middleton levágatta a haját - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170913-pippa-middleton-levagatta-a-hajat.htmlPippa Middleton egy ideje nem hallatott már magáról, amióta hazatért férjével a nászútról alig olvashattunk róla. Ezúttal azonban új külsővel mutatkozott...TV + Sztárok--Ábel Anita adásban sírta el magát - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170913-abel-anita-adasban-sirta-el-magat.htmlElindult a Drágám! Add az életed című sztárvetélkedő legújabb évada, melyben sztárpárok mérik össze tudásukat, bátorságukat. A műsor bővelkedik drámai fordulatokban is, ami bizony a műsorvezetőket is megérinti... TV + SztárokOrigoKisbabát vár a Groovehouse énekesnője, Judy?http://www.life.hu/sztarok/20170913-kisbabat-var-judy.htmlJudy, a Groovehouse énekesnője férjével együtt szerepel a Drágám! Add az életed című műsorban. Akkor vettük észre, hogy a filigrán sztármamin gyanúsan púposodik a ruha... TV + SztárokOrigoBódi Sylvi feneket fotózott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170910-bodi-sylvi-feneket-fotozott-foto.htmlÚgy tűnik, Bódi Sylvi villantásai nélkül sem telhet el hét... ezúttal fenekét mutogatta.TV + Sztárok--Sebestyén Ági megmutatta a vibrátorait - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170910-sebestyen-agi-megmutatta-a-vibratorait.htmlSebestyén Ági hosszú ideig Pumped Gabo csaja volt. A frigy véget ért, a lány pedig nosztalgiázott egyet... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.