Félrelépett a Csajok, Pasik, Balaton Fannija - Video!

Fanni Csajok, pasik, Balaton megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Forró a hangulat a Csajok, Pasik, Balaton egyik ágyjelenetében, ahol Fanni és Ben egy veszekedés után egymás mellett ébred. Azért alváson kívül több is történt, de hogy mi van pontosan kettejük között, azt Ben is szeretné kideríteni.

Izgalmasan indul a reggel azután, hogy Ben és Fanni végigveszekedte az előző napot. A forró ágyjelent után nem mondhatjuk, hogy izzik köztük a levegő, amíg a félmeztelen fiú kedvesen cirógatja Fannit, ő mást sem csinál, csak a lebukástól retteg. A csinos szőkeség is tudja, hogy nem játszadozhat mindkét fiú érzésével, rövid időn belül el kellene döntenie, melyiküket választja. Hiába Ben kérlelése, a lánynak időre van szüksége, hogy meghozza döntését. Fanni még bizonytalan a jövővel kapcsolatban, lassan már ő sem tudja, melyik fiú iránt érez többet, de lépnie kell. Nézd meg hogy közli döntését a kétségbeesett fiúval.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.