Pippa Middleton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pippa Middleton egy ideje nem hallatott már magáról, amióta hazatért férjével a nászútról alig olvashattunk róla. Ezúttal azonban új külsővel mutatkozott...

Pippa Middleton fényűző esküvő keretein belül mondta ki az igent Anglia egyik legsármosabb és leggazdagabb agglegényének. A mennyegzőn Katalin hercené gyerekei voltak a koszorlányok és fiúk, az ország elsőszámú asszonya pedig igyekezett a háttérbe vonulni, nehogy elvonja testvéréről a figyelmet.

A friss házasok az esküvő után azonnal nászútra indultak: a világ legromantikusabb tájain jártak. Amióta azonban újra a szürke hétköznapokat élik, alig láthattuk őket. Pippa elvonult a nyilvánosság elől, ezúttal azonban ismét lencsevégre kapták bicajozás közben. Alig ismertünk rá a fiatalabbik Middleton lányra, ugyanis alaposan megváltoztatta a külsejét:

rövid hajra váltott.

Új frizurával mutakozott Pippa Middleton Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Xpde

3 millió egy éjszaka: itt nászutazik Katalin hercegnő testvére

Pippa Middleton esküvője után most épp a mézes heteit tölti férjével, természetesen fényűző luxusban. A pár egyik állomása Sydney, ahol egy királyi lakosztályban pihenik ki a fáradalmakat.

Ábel Anita adásban sírta el magát - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170913-abel-anita-adasban-sirta-el-magat.htmlElindult a Drágám! Add az életed című sztárvetélkedő legújabb évada, melyben sztárpárok mérik össze tudásukat, bátorságukat. A műsor bővelkedik drámai fordulatokban is, ami bizony a műsorvezetőket is megérinti... TV + SztárokOrigoKisbabát vár a Groovehouse énekesnője, Judy?http://www.life.hu/sztarok/20170913-kisbabat-var-judy.htmlJudy, a Groovehouse énekesnője férjével együtt szerepel a Drágám! Add az életed című műsorban. Akkor vettük észre, hogy a filigrán sztármamin gyanúsan púposodik a ruha... TV + SztárokOrigoNagy Feró arról mesélt, hogyan akart öngyilkos lenni a felesége az ő gyerekével - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20170913-nagy-fero-arrol-meselt-hogyan-akart-ongyilkos-lenni-egy-lany-az-o-gyerekevel.htmlNagy Feró döbbenetes dolgot mesélt el egy autós talkshow-ban... TV + SztárokBódi Sylvi feneket fotózott - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20170910-bodi-sylvi-feneket-fotozott-foto.htmlÚgy tűnik, Bódi Sylvi villantásai nélkül sem telhet el hét... ezúttal fenekét mutogatta.TV + Sztárok--Stohl András nem vett részt az első Sztárban sztárbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170910-stohl-andras-nem-vett-reszt-az-elso-adasban.htmlElrajtol a Sztárban sztár legújabb évada. A megújult zsűriben Stohl András is helyet foglal, illetve csak foglalna, ugyanis a mai adásban nem vett részt... TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSebestyén Ági megmutatta a vibrátorait - Videó (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170910-sebestyen-agi-megmutatta-a-vibratorait.htmlSebestyén Ági hosszú ideig Pumped Gabo csaja volt. A frigy véget ért, a lány pedig nosztalgiázott egyet... TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.