Állítják, Angelina Jolie és Johnny Depp titokban randiznak

Forrás: AFP -
Angelina Jolie Johnny Depp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bizonyos híresztelések szerint Angelina Jolie és Johnny Depp titokban találkozgatni kezdtek. Vajon ez igaz?

Arról csicseregnek a madarak, hogy a hollywoodi sztárok egymás társaságában keresik a boldogságot. Ez egyébként nem is lenne olyan elképzelhetetlen, hiszen Depp házassága is enyhén szólva kudarcot vallott, Angelináék kálváriájától pedig már 1 éve zeng a média.

Közös fotón a két sztár az Utazó című filmből Forrás: AFP

Ám mivel Jolie és Pitt nemrég a békülés újtára léptek, így nem valószínű, hogy a híresztelés igaz.. A híres szülők ugyanis már párterápiára is járnak, és mindent megtesznek azért, hogy rendbe hozzák a közös életüket. Mert egymás nélkül láthatóan egyikőjük sem jutott semmire.

Ezt Johnny Depp egyik közeli ismerőse is megerősítette, aki szerint csak hírhajhász pletykaként terjedt el a kettejük románca, de valójában egyetlen szava sem igaz a történetnek - írta meg a GossipCop.

Privát szigetén szomorkodik Johnny Depp

Nagyon megviselte a híres színészt a válása. Azóta Johnny csak egyre mélyebbre csúszik, nem bír megbirkózni a történtekkel. A vagyona nagy részét már felélte, egyre kevesebbet forgat, és minden szabadidejét magányosan, remeteként tölti a Bahamákon vásárolt magán szigetén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.