Állítólag Damu Roland sok pénzzel tartozik barátjának: eddig nem fizetett

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Damu Roland tartozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Rolandnak pénz és idő kellett ahhoz, hogy talpra tudjon állni, ezért kért kölcsön egy barátjától, aki azóta is várja vissza a pénzét. A jogerős bírósági ítélet ellenére még nem kapott semmit vissza Katalin a színésztől, mert egyelőre nincsen miből.

Szabadulás óta Damu Roland élete sok fordulatot vett: felesége teherbe esett, ők pedig még a baba születése előtt különváltak Edina alkoholizmusa miatt. Közös kislányukat sem ők nevelik, egymással már szinte nem is tartják a kapcsolatot. Damu Rolandnak idő kell, míg talpra tud állni, és persze ehhez pénzre is van szüksége. Egy barátja, Katalin azt állítja, ő adott neki kölcsön, de már megbánta. Roland ugyanis állítólag mindig csak hitegette a fizetéssel: 2 millió 800 ezer forinttal tartozik a nőnek.

Damu Roland állítólag sok pénzzel tartozik egy barátjának Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Tőlem kért kölcsön orvosra, pelenkára.

Cooky és Debóra között 27 év van: nem foglalkoznak a korkülönbséggelhttp://www.life.hu/sztarok/20170914-cooky-es-debora-kozott-27-ev-van-nem-foglalkoznak-a-korkulonbseggel.htmlCooky nem sűrűn beszél a magánéletéről, de ezúttal kivételt tett. Új szerelmével tökéletes boldogságban élnek a 27 év korkülönbség ellenére, de köztük is szóba került ez a több mint két évtized: előfordulhat, hogy Debórának kell majd gondoskodni Cookyról. TV + SztárokOrigoMűtét közben hunyt el Frank Vincent, a maffiafilmek sztárja http://www.life.hu/sztarok/20170914-a-mutoasztalon-halt-meg-frank-vincent-szinesz.htmlSzívműtét közben veszítette életét Frank Vincent, a maffiafilmek sztárja. TV + Sztárok--L.L. Junior visszaköltözött menyasszonyáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20170914-visszakoltozott-menyasszonyahoz-l-l-junior.htmlL.L. Junior szerelmi életét nem egyszerű nyomon követi: nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a rapper visszaköltözött gyermekei anyjához, a legfrissebb információk szerint azonban a rapper ismét a menyasszonyával lakik. TV + Sztárok--50 éves lett Xantus Barbarahttp://www.life.hu/sztarok/20170914-xantus-barbara-50-eves-lett.htmlXantus Barbara a legtöbb ember emlékeiben még mindig a Família Kft. Krisztájaként él, pedig a színésznő már nem tinédzser, de még mindig gyönyörű: betöltötte az 50 életévét! TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi felhagy a haknizással és asztalosnak állhttp://www.life.hu/sztarok/20170914-lagzi-lajcsi-asztalosnak-all.htmlLagzi Lajcsi úgy döntött, a sok hercehurca után gyökeresen megváltoztatja életét: leteszi a trombitát és kitanulja az asztalosmesterséget! TV + SztárokOrigoVV Tivy kilállt az X-faktorból elküldött Nagy Szimonetta melletthttp://www.life.hu/sztarok/20170914-vv-tivy-kilallt-az-x-faktorbol-elkuldott-nagy-szimonetta-mellett.htmlAhogy már írtunk róla, Nagy Szimonetta bár azt hitte jók az esélyei, mégis kiesett az X-Faktor műsorából. A fiatal lány azonban állítja, elbántak vele, és ezt egy Facebook-posztban tette közzé. A lány bejegyzésére azóta rengetegen kommentetek, a hozzászólók között van VV Tivy is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.