Állítólag Damu Roland sok pénzzel tartozik barátjának: eddig nem fizetett

2017.09.14. 11:35

Damu Rolandnak pénz és idő kellett ahhoz, hogy talpra tudjon állni, ezért kért kölcsön egy barátjától, aki azóta is várja vissza a pénzét. A jogerős bírósági ítélet ellenére még nem kapott semmit vissza Katalin a színésztől, mert egyelőre nincsen miből.

Szabadulás óta Damu Roland élete sok fordulatot vett: felesége teherbe esett, ők pedig még a baba születése előtt különváltak Edina alkoholizmusa miatt. Közös kislányukat sem ők nevelik, egymással már szinte nem is tartják a kapcsolatot. Damu Rolandnak idő kell, míg talpra tud állni, és persze ehhez pénzre is van szüksége. Egy barátja, Katalin azt állítja, ő adott neki kölcsön, de már megbánta. Roland ugyanis állítólag mindig csak hitegette a fizetéssel: 2 millió 800 ezer forinttal tartozik a nőnek.

Damu Roland állítólag sok pénzzel tartozik egy barátjánakFotó: Margitay Klára/Life.hu

Tőlem kért kölcsön orvosra, pelenkára. Később pedig a válóper elindításához ügyvédre, telefonszámlára, lakbérre, még öltönyre, órára is egy állítólagos RTL Klubos műsor tárgyalásához, amiről kiderült, hogy sosem volt, ahogy a válóperből sem lett semmi" - sorolta az asszony a Story Magazinnak. Elmondta, sajnos egyelőre Damu Rolandnak nincs munkája, így nem is tudják miből levonni a tartozását, de kívánja neki, hogy mielőbb jöjjön egyenesbe, így apránként talán ő is megkapja majd a pénzét. A nő januárban pert is is indított a színész ellen: Damu Rolandot jogerős ítélet kötelezi a fizetésre. 

Damu Rolandtartozás