Horváth Évának eltűnt a macskája: a rajongói segítségét kéri

Forrás: Facebook/Horváth Éva -
Horváth Éva macska segítség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva kétségbeesetten kéri a rajongói segítségét, ugyanis nagyon aggódik: eltűnt szeretett macskája. Facebook-oldalán osztotta meg cicája fotóját, hátha valaki megtalálja.

Horváth Éva nagy fájdalmát osztotta meg közösségi oldalán, és a rajongói segítségét kéri. Köztudott, hogy a modell nagyon szereti az állatokat, nemrég vesztette el kutyáját, most pedig a macskája került bajba: Macskusz névre hallgató cica elkóborolt, Horváth Éva pedig kétségbeesetten keresi. Egy fotó kíséretében tette közzé a felhívást, és kérte a rajongóit, segítsenek megtalálni szeretett cicáját.

Horváth Éva eltűnt macskáját keresi Forrás: Facebook/Horváth Éva

Kérlek segítsetek Macskuszt megtalálni!

Állítólag Damu Roland sok pénzzel tartozik barátjának: eddig nem fizetetthttp://www.life.hu/sztarok/20170914-allitolag-damu-roland-sok-penzzel-tartozik-baratjanak.htmlDamu Rolandnak pénz és idő kellett ahhoz, hogy talpra tudjon állni, ezért kért kölcsön egy barátjától, aki azóta is várja vissza a pénzét. A jogerős bírósági ítélet ellenére még nem kapott semmit vissza Katalin a színésztől, mert egyelőre nincsen miből. TV + Sztárok--Így vélekednek a cicijeikről a sztárok http://www.life.hu/sztarok/20170914-ezt-gondoljak-a-melleikrol-a-sztarok.htmlMég a legnagyobb hollywoodi sztárszépségek sem tökéletesek: most többen elmondták, hogyan vélekednek saját melleikről. TV + Sztárok--Cooky és Debóra között 27 év van: nem foglalkoznak a korkülönbséggelhttp://www.life.hu/sztarok/20170914-cooky-es-debora-kozott-27-ev-van-nem-foglalkoznak-a-korkulonbseggel.htmlCooky nem sűrűn beszél a magánéletéről, de ezúttal kivételt tett. Új szerelmével tökéletes boldogságban élnek a 27 év korkülönbség ellenére, de köztük is szóba került ez a több mint két évtized: előfordulhat, hogy Debórának kell majd gondoskodni Cookyról. TV + SztárokOrigoMűtét közben hunyt el Frank Vincent, a maffiafilmek sztárja http://www.life.hu/sztarok/20170914-a-mutoasztalon-halt-meg-frank-vincent-szinesz.htmlSzívműtét közben veszítette életét Frank Vincent, a maffiafilmek sztárja. TV + Sztárok--L.L. Junior visszaköltözött menyasszonyáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20170914-visszakoltozott-menyasszonyahoz-l-l-junior.htmlL.L. Junior szerelmi életét nem egyszerű nyomon követi: nemrég még arról szóltak a hírek, hogy a rapper visszaköltözött gyermekei anyjához, a legfrissebb információk szerint azonban a rapper ismét a menyasszonyával lakik. TV + Sztárok--Lagzi Lajcsi felhagy a haknizással és asztalosnak állhttp://www.life.hu/sztarok/20170914-lagzi-lajcsi-asztalosnak-all.htmlLagzi Lajcsi úgy döntött, a sok hercehurca után gyökeresen megváltoztatja életét: leteszi a trombitát és kitanulja az asztalosmesterséget! TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.