Meglepetésekkel telt Schobert Norbi és Rubint Réka esküvője

2017.09.14. 12:47

Norbiék most ünnepelték a 15. házassági évfordulójukat, ezért a sztárpár egy különleges ünnep keretein belül fogadott újból örök hűséget. Az üveglakodalom (a 15. házassági évforduló elnevezése a hagyomány szerint) zárt körben, a legszűkebb családtagok, barátok és kollégák jelenlétében zajlott.

A Somogy megyei Kutas exkluzív kastélyszállója pillanatok alatt megtelt élettel és varázslattal, amikor Réka és Norbi újra kimondta egymásnak a boldogító igent. A szertartáson a kis Norbi Larával együtt énekelte a Szerelemre hangolva című számot, Norbi pedig olyan beszédet mondott, amitől mindenkinek könny szökött a szemébe. Szóba került a fitneszguru 5 évvel ezelőtti szívbillentyűműtétje is, melyet követően kórházi fertőzést kapott, és háromszor is vissza kellett hozni a halál torkából: 

"Háromszor volt az utolsó gondolatom a feleségem. Láttam, ahogy közlik vele a halálom hírét, magára marad. Nem a gyerekeim, nem az anyám, hanem a feleségem járt az eszemben. A legfontosabb, amit az ember a feleségén keresztül tanulhat meg, hogy mi a család, az igazi értékek és az élet tisztelete" - írta meg a Story. 

Így nézett ki Rubint Réka és Norbi 15 évvel ezelőtt: Fotók!
Nemrég olyan fotók kerültek fel Réka közösségi oldalára, amelyek még papír alapon készültek, igazi klasszikus retro darabok. Elképesztő, hogy az idő múlása mennyire nem fog a sztáranyukán, akinek az alakja pont ugyanolyan tökéletes, mint 10 évvel ezelőtt. Persze, a gyermeki pajkosság már felnőttes vonássá alakult Réka és Norbi arcán is, de a mosolyuk ugyanolyan őszinte, mint korábban.

 

Schobert NorbiRubint Rékaesküvő