Meglepetésekkel telt Schobert Norbi és Rubint Réka esküvője

Forrás: Polyák Attila/Life.hu -
esküvő Rubint Réka Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Norbiék most ünnepelték a 15. házassági évfordulójukat, ezért a sztárpár egy különleges ünnep keretein belül fogadott újból örök hűséget. Az üveglakodalom (a 15. házassági évforduló elnevezése a hagyomány szerint) zárt körben, a legszűkebb családtagok, barátok és kollégák jelenlétében zajlott.

A Somogy megyei Kutas exkluzív kastélyszállója pillanatok alatt megtelt élettel és varázslattal, amikor Réka és Norbi újra kimondta egymásnak a boldogító igent. A szertartáson a kis Norbi Larával együtt énekelte a Szerelemre hangolva című számot, Norbi pedig olyan beszédet mondott, amitől mindenkinek könny szökött a szemébe. Szóba került a fitneszguru 5 évvel ezelőtti szívbillentyűműtétje is, melyet követően kórházi fertőzést kapott, és háromszor is vissza kellett hozni a halál torkából:

"Háromszor volt az utolsó gondolatom a feleségem. Láttam, ahogy közlik vele a halálom hírét, magára marad. Nem a gyerekeim, nem az anyám, hanem a feleségem járt az eszemben. A legfontosabb, amit az ember a feleségén keresztül tanulhat meg, hogy mi a család, az igazi értékek és az élet tisztelete" - írta meg a Story.

Így nézett ki Rubint Réka és Norbi 15 évvel ezelőtt: Fotók!

Nemrég olyan fotók kerültek fel Réka közösségi oldalára, amelyek még papír alapon készültek, igazi klasszikus retro darabok. Elképesztő, hogy az idő múlása mennyire nem fog a sztáranyukán, akinek az alakja pont ugyanolyan tökéletes, mint 10 évvel ezelőtt. Persze, a gyermeki pajkosság már felnőttes vonássá alakult Réka és Norbi arcán is, de a mosolyuk ugyanolyan őszinte, mint korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.