James Woods kiskorú színésznőt próbált meg felszedni

2017.09.14. 16:39

A 70 éves James Woods egy filmről akart kifejteni véleményét, de végül a saját fejére hozott bajt. Elítélte a két szereplő közti 7 évnyi korkülönbséget, erre kiderült, hogy ő évekkel ezelőtt egy kiskorú színésznővel kezdett ki...

Jobban járt volna, ha csöndben marad James Woods: kifejtette véleményét ugyanis egy filmről, de elfelejtette, hogy a való életben ő sokkal felháborítóbb dolgot is csinált. Az idős színész a Szólíts a neveden című alkotásról fogalmazott meg kritikát, melyben elítélte nagy korkülönbséget a két szereplő között: egy 17 és egy 24 éves fiú kapcsolata jelenik meg a vásznon. Armie Hammer, a film főszereplője nem hagyta szó nélkül a színész képmutató kritikáját, és emlékeztette őt egy apróságra.

Kiderült, hogy James Woods kikezdett egy fiatalkorúvalForrás: Slaven Vlasic / Getty Images North America / AFP

Nem randiztál véletlenül egy 19 éves lánnyal, amikor te már 60 éves voltál?" – tette fel Twitteren a kérdést a színész. Sokan fűzték még hozzá véleményüket, a Négyen egy gatyában sztárja is, aki egy meghökkentő történetet is megosztott James Woods-ról.

„James Woods megpróbált felszedni engem és egy barátomat egyszer egy étteremben. Vegasba akart vinni minket, én pedig megmondtam neki, hogy csak 16 vagyok. »Annál jobb« - mondta ő" - írta Amber Tamblyn. A színész egyelőre nem kommentálta az őt ért vádakat, de az biztos, hogy nagy bajt hozott a saját fejére!

James Woodskiskorú