Lagzi Lajcsi felhagy a haknizással és asztalosnak áll

Forrás: TV2 -
Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lagzi Lajcsi úgy döntött, a sok hercehurca után gyökeresen megváltoztatja életét: leteszi a trombitát és kitanulja az asztalosmesterséget!

Sok megpróbáltatás van már Lagzi Lajcsi háta mögött, és még nem került pont az ügy végére, de amint sikerül tisztáznia magát, rögtön új életet kezd. Továbbra is feltett szándéka a zenésznek, hogy eladja boldogasszonypusztai birtokát, és egy sokkal kisebb lakásban találja meg a család a boldogságát. Ezen kívül azt is eldöntötte, hogy felhagy a haknizással, helyette inkább kitanulja az asztalosmesterséget.

Lagzi Lajcsi új életet kezd Forrás: TV2

Édesapja is ebben a szakmában tevékenykedett, és mindig szerette volna, ha Lajcsi is az ő nyomdokaiba lép, de ez eddig nem történt meg. Nemrég azonban a zenész egyik barátja néhány régi bútorral ajándékozta meg Lajcsit, aki elővette apja szerszámait, hogy felújítsa.

Ekkor döntöttem el végképp, hogy ez lesz a jövőben az egyik utam"

"Nemcsak ételekkel vendégeljük meg a hozzánk látogatókat, hanem diétás jó tanáccsal is. Előkerül majd a trombitám és gyerekkori hangszerem, a harmonika, sőt zongorázni is fogok"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.