Ábel Anitát nem zavarták pluszkilói

fogyás Ábel Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas átalakuláson esett át Ábel Anita, aki egyszerűen ledobta magáról a felesleges kilókat. Kifejezetten jól érzi magát a színésznő, bár soha nem zavarta, ha kicsit többet mutatott a mérleg.

Négy hetes pihenő után most újra kezdi az évadot Ábel Anita, aki rengeteg elfoglaltsága mellett - színházi próbák, tévés forgatások, musical – igyekszik családjára és saját magára is időt fordítani. Kíváncsivá tette rajongóit milyen változás állhatott be az életében, amitől ilyen ragyogóan néz ki. „A rendszeresség minden szempontból jót tett az életemnek. Ennek köszönhetően az étkezés is beállt, kőkeményen tartom, hogy naponta ötször eszem keveset, és megiszom három liter vizet. Nagyon jól érzem magam a bőrömben, soha nem zavartak a plusz kilóim"- árulta el a színésznő a Hot!- nak. Az étkezés mellett a sportra is figyel, legalább kétszer igyekszik eljutni a jógaórára, és mivel nem édesszájú, kerüli az édességet.

Pozsonyi Piknik❤️ #jatekszin #jolvagyok #humor #kellemeshusvetiunnepeket #actresslife #szeretem

Anita Ábel (@abel.anita) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.