SMS-ben szakított Kisóval a párja

2017.09.14. 14:51

A híres műsorvezető számára az elmúlt egy év maga volt a pokol. Szakmailag, érzelmileg és egészségügyileg sem úgy alakultak a dolgok, ahogyan szerette volna. 

Az egész egy gördeszka-balesettel indult, melynek következtében Kisónak eltörött a könyöke. Ám nem sokkal később kiderült, hogy letörött egy darabka csont, ami miatt sürgősen műteni kell. A hosszas rehabilitációt követően újból a négy fal közé szorult egy nőgyógyászati műtét miatt, ami érthetően megviselte a sztárt. 

Orsi azonban azt hitte, hogy a nehézségeket majd a párjával, Benjivel együtt fogják átvészelni. A férfi azonban olyan lépésre szánta el magát, amivel hosszú időre padlóra küldte a 37 éves szépséget: 

Elhatározta, hogy vissza nyeri a régi, bomba alakjátForrás: Facebook

"Jó ideje együtt laktunk már, és együtt is tervezgettük a jövőnket. Ő mindenképpen szerette volna magát kipróbálni külföldön, amire én is hajlottam volna, de mivel szerződéses munkáim vannak, ezért nem hagyhattam itt egy csapásra mindent. Ő viszont nem tudott várni. Megbeszéltük, hogy három hónapot kibírunk egymás nélkül, ezalatt ő kipróbálja magát a Kanári-szigeteken. El is utazott, a repülőjegyet is én segítettem megvenni. Alig vártam, hogy újra lássam, számoltam a napokat. Már megvolt a repülőjegyem, pár nap volt vissza az indulásig, amikor egyszer csak érkezett tőle egy SMS, amiben leírta: rádöbbent, nincs szüksége senkire, és szakít velem" 

A váratlan rosszhír érthetően földhöz vágta Orsit, aki a bánat elől az evésbe menekült. Ennek következtében felszaladt rá 8 kiló, de egy ponton belátta: ez így nem mehet tovább. 

"Ennek vége! A következő két hónapban mindent megteszek azért, hogy visszanyerjem a régi alakom, és aki akar, nyugodtan csatlakozhat" - írta meg Story. 

Fejős Éva és párja szakítottak
Fejős Éva lett az idősebb korban szülő édesanyák példaképe, ugyanis a híres írónő 49 évesen hozta világra első gyerekét. Hatalmas volt a boldogság a családban, egészen idáig. Egy neve elhallgatását kérő informátor elárulta az egyik napilapnak, hogy Éva és a férje szakítottak. Állítások szerint a férfi kezdeményezte a szakítást. Olvass tovább itt...

 

Kiss OrsiKisóbetegségszakítás