VV Tivy kilállt az X-faktorból elküldött Nagy Szimonetta mellett

Forrás: RTL Klub -
X-Faktor 2017 VV Tivy Nagy Szimonetta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy már írtunk róla, Nagy Szimonetta bár azt hitte jók az esélyei, mégis kiesett az X-Faktor műsorából. A fiatal lány azonban állítja, elbántak vele, és ezt egy Facebook-posztban tette közzé. A lány bejegyzésére azóta rengetegen kommentetek, a hozzászólók között van VV Tivy is. 

Nagy Szimonetta reményekkel telve indult az X-Faktorban, ám a mentorok végül négy nemmel értékelték az előadását. A fiatal lány azonban állítja, nagyon sok mindent nem önszántából, hanem utasításra csinált, és ezeknek köszönhető a negatív értékelés, amiről posztjában is ír.

Szimonetta úgy érzi, igazságtalanul bántak el vele Forrás: RTL Klub

VV Tivy a lány mellé állt, írja a Bors, szerinte szép a lány hangja, emellett több erős kijelentést is tett, a maga stílusában, aztán a mentorokra is tett pár keresetlen megjegyzést. Szimonetta örült, hogy kiállt mellette Tivy, egy hozzászólás után azt írta: „Nagy forma vagy nagyon nevetek, feldobtad a napomat".

VV Tivy Forrás: RTL II

Halálra gázolt egy embert a villamos Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170912-halalra-gazolt-egy-embert-a-villamos-a-moricz-zsigmond-korteren-kedden.htmlHalálos baleset történt délelőtt Budapesten, a Móricz Zsigmond körtéren. TV + SztárokOrigoLL Junior kiakadt Janicsák Vecára a Sztárban sztár szereplése miatthttp://www.life.hu/sztarok/20170912-ll-junior-kiakadt-janicsak-vecara-a-sztarban-sztar-miatt.htmlFelháborítónak tartja LL Junior Janicsák Veca Sztárban Sztár-beli produkcióját. Szerinte az énekesnő paródiaként adta elő a Raggamoffint. TV + Sztárok--Kiderült, mi okozta a Happy Gang énekesének, Mohamannek a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20170906-ez-okozta-a-happy-gang-enekesnenek-mohamannak-a-halalat.htmlLezárult a nyomozás a Happy Gang énekese, Mohaman halálának az ügyében. Kiderült, a 45 éves férfi hirtelen szívhalál miatt vesztette életét. A nyomozást Moha mostohaapja, Maruzsi László indítványozta, tudni szerette volna, hogy a körülmények, a mentő kiérkezése mennyiben befolyásolta az egykori énekes túlélési esélyeit. TV + Sztárok--Szilágyi István bántalmazásról, boldogságról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20170908-szilagyi-istvan-bantalmazasrol-boldogsagrol-meselt.html100 éves lett a magyar filmgyártás, ennek megünneplésére összehívták a magyar filmtörténelem legendáit. Lópici Gáspár, vagyis Szilágyi István is eljött a rendezvényre, aki manapság a fiával történt balhé miatt került címlapokra, hiszen fia megverte őt, emiatt börtönbe is került. Hogy mikor szabadul, hogy él most a színészlegenda, láthatjuk-e még szerepelni, valamint, hogy boldog ember-e Szilágyi István, az interjúban elmondta.TV + Sztárok--Új zenei projekten dolgozik Beri Aryhttp://www.life.hu/sztarok/20170906-uj-zenei-projekten-dolgozik-beri-ary-a-szerelem-elso-verig-egykori-fugeje.htmlSzinte nem volt olyan kamaszlány, aki a 80-as évek végén ne lett volna szerelmes Beri Aryba. A Szerelem első vérig sztárja azonban később eltűnt, önpusztító életet élt. Öt évvel ezelőtt, egy szívroham után azonban letette az alkoholt és a cigit, kvázi új életet kezdett. TV + SztárokOrigoVillám sújtott le egy zenei fesztiválra Franciaországban, tizenöten megsérültekhttp://www.life.hu/sztarok/20170903-villam-sujtott-le-egy-zenei-fesztivalra-franciaorszagban-tizenoten-megserultek.htmlVillám sújtott le egy zenei fesztivál résztvevőire Franciaországban szombaton, a balesetben tizenöten megsérültek.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.