Egyre jobban gömbölyödik Szabó Zsófi pocakja: Fotó!

fotó színésznő Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Zsófi hasa már messziről is látványos: így gömbölyödik a pocak. 

Ahogy azt már megírtuk, Szabó Zsófi júliusban jelentette be az örömhírt, mely szerint kisbabát vár. A híres színésznő később egy interjúban részleteket is elárult, például arról, hogy hogyan tudta meg a terhességét.

Rendszeresen posztol képeket a pocakjáról, ezért jól látszik, hogy mekkora volt a hasa 5 hónapos terhesen, és mekkora most, egy hónappal később:

☀️ #morningselfie #3monthsleft #momtobe #cantwait #amnesia @amnesia_amns

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

A kép egy nap alatt több, mint 10000 kedvelést kapott, és rengeteg elismerő hozzászólást. Hihetetlen, hogy Zsófi pocakja növekszik, ám ezt leszámítja egy deka súlyfelesleg sem látszik rajta. A karjai, a lábai és a lábai is ugyanolyan szép vékonyak, mint a terhesség előtt. Szerencsés alkat!

Harmadik gyermekét várja Katalin hercegnő és Vilmos herceg

Katalin és Vilmos hivatalosan is bejelentették az örömhírt: a hercegné a harmadik kisbabájukat hordja a szíve alatt. Mindenki nagyon örül az új jövevénynek, és már alig várják, hogy megtudják: fiú-e vagy kislány a növekvő kis magzat. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.