James Middleton Pippa Middleton csőd
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik a Middleton-családnak az üzleti élet nem az erőssége: Pippa és James is komoly anyagi gödörbe került.

Katalin mostanában nem sok dologgal tud foglalkozni, ugyanis a harmadik terhessége igencsak ledöntötte a lábáról. Rosszullétek százai gyötrik a hercegnét, ahogy az első két terhessége alkalmával is.

Eközben a testvérei is komoly gondokkal küzdenek, ám ők nem az egészségügyi, sokkal inkább a pénzügyi helyzetük miatt aggódnak. James Middleton édességüzlete például megduplázta a veszteségét a tavalyi évhez képest, így nagyjából 700 milliós mínusznál jár. Ezz egyébként James a csőd szélére került.

Pippa és James Middleton rossz üzleti döntéseik miatt szenvednek Forrás: AFP/Adrian Dennis

Pippa Middleton pedig bezárta a magán kiadóját, ami csak azért szomorú, mert a férje, James Matthews mindkét Middleton-bizniszbe nagy összeget fektett be, vagyis többszáz milliós bukásról van szó - írta meg a Mirror.

Milyen betegségben szenved Katalin hercegné?

Alig egy hete jött a hír, hogy Katalin hercegné a harmadik gyermekével várandós. Vilmos herceg neje, már az előző két terhessége alatt is a hyperemesis gravidarumtól szenvedett, amelynek következtében egyszer kórházba is került. De mi ez a betegség pontosan, és miért nem szabad összekeverni a reggeli rosszulléttel?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.