Jennifer Lawrence visszavonulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal színésznő bevallotta, elfáradt az utóbbi években, ezért egy időre visszavonul. Vajon ezt mennyire gondolja komolyan? 

A Winter's Bone óta Jennifer Lawrence a fiatal színésznők legsikeresebbje,kinek nevét sosem fogjuk elfelejteni, hiszen sorra kapja a súlyosabbnál súlyosabb filmszerepeket, amelyekben megcsillogtathatja a tehetségét.

A kemény munka azonban meg is hozta a gyümölcsét, hiszen 27 évesen már egy Oscar-díj tulajdonosa, és még csak a karrierje elején jár. Ám nemrég egy interjúben bevallotta, az utóbbi időszak eléggé kifárasztotta.

Jennifer Lawrence úgy érzi, pihenőre van szüksége Forrás: AFP

Pillanatnyilag semmin nem dolgozik. és a következő 2 évben nem is szeretne újabb szerepet kapni. Persze az interjú végén nevetve közölte: nem biztos, hogy fél év után nem fog visszatérni a mozivásznakra.

Sokak szerint a döntésnek köze lehet az utolsó filmjéhez (anyám!), amelyben egy naív feleséget játszik, aki őrültebbnél őrültebb helyzetekben találja magát. A forgatókönyv annyira húsbavágóra sikeredett, hogy Lawrence elsőre nem is akarta elvállalni, annyira megviselte - írta meg a People.

Jennifer Lawrence durván beszólt egy riporternek- Videó!

z éhezők viadala sztárja nagyon féltheti kiskutyáját, ugyanis amikor egy mit sem sejtő újságíró meg akarta simogatni, azonnal felkapta és néhány keresetlen szó kíséretében ült be a kocsijába. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.