Liptai Claudia Azurák Csabának beszélt karrierről, magánéletről

Forrás: TV2/Mokka -
Azurák Csaba Sztárban sztár Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy év kihagyás után visszatért a képernyőre Liptai Claudia. A műsorvezető a Sztárban sztár zsűrijében foglal helyet minden vasárnap este. Clau meglepő őszinteséggel mesélt családról, karrierről és magánéletről az I/I stúdiójában Azurák Csabának. Elmondta, mi vezetett odáig, hogy - saját bevallása szerint - az élete egyszer csak "egy szappanoperává vált", és azt is elárulta, hogyan élte meg második gyermekének érkezését 40 felett.

"Persze, más most az életem, én azt gondolom, hogy főleg a külvilág felé, nagyon sokat változtam. De valójában nem. Mindig ilyen voltam, csak lehet, most jobban összeért a szellemkép" - magyarázta Azuráknak.

Claudia a korábbi magánéleti kanyarairól is nyilatkozott, azt mondja, az is kellett hozzá, hogy jobban értékelje a mostani életét. "Őszinte leszek, néha kicsit hiányzik a színes-szagos élet is. Az ember olyan, hogy kicsit vágyik valami másra, ahhoz képest, amiben él. Én az éppen aktuális életemet mindig nagyon szeretem, visszanézve, lehet, hogy kicsit túltoltam, de nem mondanám, hogy másképp csináltam volna" - emlékezett vissza. "Az életem egy szappanoperává vált, és minden napom érdekes lett, de ezt nem én akartam, így alakult" - mesélte, és hozzátette néhány évvel ezelőtt nagyon nehezen kezelte a médiát.

Claudia arról is beszélt, hogy sikere titka nem más, mint a hitelesség és az önazonosság. Elmondta, a túlfűtöttsége sokszor saját magát is idegesíti, és biztosan másokat is, de ez a személyisége része. Kiderült, televíziós kiégése miatt kezdett a cukrászatba, hozzátette, már nagyon unta saját magát látni a képernyőn.

A teljes beszélgetést itt megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.