Csollány Szilveszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig nem talált munkát Csollány Szilveszter, egykori olimpikon Magyarországon. A hét két napján Ausztriában edzősködött, emellett - ahogy fogalmaz-  ő látta el otthon a "háziasszonyi teendőket". Most azonban egy kicsit változott a helyzet. Az olimpiai- és világbajnok tornász ugyanis tanár lett, az Eötvös Lóránt Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karának Sporttudományi Intézetében és újra beiktatta életébe a napi edzéseket is.  

"Merőben más feladat ez, mint az edzősködés. Itt ugyanis nem közvetlenül a gyerekekkel foglalkozom, hanem azokkal, akik őket tanítják. Nem azt kell megmutatnom, hogyan kell bukfencezni, hanem hogy ők hogy mutassák meg, hogyan magyarázzák el a leendő diákjaiknak a bukfencet. Valamint azt, hogy miként vegyék észre a hibát benne. Érdekes átállás ez a számomra, hiszen teljesen más szemszögből kell nekiállni egy-egy órának, de bevallom, érdekes kihívás ez számomra. Igaz, először nagyon meglepődtem, amikor megkerestek" - árulta el Csollány a Blikknek, aki heti egy alkalommal utazik Sopronból Szombathelyre tanítani.

Forrás: Lantos Gábor

A sportoló élete azonban nem csak az új munka miatt változott, az utóbbi időben ugyanis újra napi szinten edzeni kezdett. "Jövő nyáron le szeretném futni a reykjavíki maratont. A táv egy része ott vezet keresztül, ahol éltem és edzősködtem korábban (...) Ennek érdekében beiktattam a napjaimba az edzést. Elviszem a gyerekeket suliba, aztán megyek futni, majd következik az erőnléti edzés. Nagyon jó formában vagyok, ugyan olyan vékony sosem leszek megint, mint amikor ott voltam az olimpián, de izomállapotban hasonló kondiban vagyok" - jelentette ki.

Letámadta egy rajongója Janicsák Vecáthttp://www.life.hu/sztarok/20170914-letamadta-egy-rajongoja-janicsak-vecat-megcsokolta.htmlSajátosan lepte meg Janicsák Vecát az egyik rajongója. Az énekesnő azóta óvatosabb. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoVV Tivy kilállt az X-faktorból elküldött Nagy Szimonetta melletthttp://www.life.hu/sztarok/20170914-vv-tivy-kilallt-az-x-faktorbol-elkuldott-nagy-szimonetta-mellett.htmlAhogy már írtunk róla, Nagy Szimonetta bár azt hitte jók az esélyei, mégis kiesett az X-Faktor műsorából. A fiatal lány azonban állítja, elbántak vele, és ezt egy Facebook-posztban tette közzé. A lány bejegyzésére azóta rengetegen kommentetek, a hozzászólók között van VV Tivy is. TV + SztárokOrigoEgy kislány vallomásától hatódott meg ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-egy-kislany-vallomasatol-hatodott-meg-byealex-az-x-faktor-mentora.htmlKi gondolta volna? A saját magát is nehéz természetűnek tartó ByeAlexet is ki lehet zökkenteni egykedvűségéből. Ezúttal egy édes kislánynak sikerült meghatnia az X-Faktor mentorát. TV + SztárokOrigoHatalmasat bulizott egy budapesti presszóban Mila Kunis és Ashton Kutcherhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-hatalmasat-bulizott-egy-budapesti-presszoban-mila-kunis-es-ashton-kutcher-szineszek.htmlCsütörtök este egy budapesti presszóban bulizott a színészpár. Táncukat az MR2 Petőfi TV munkatársa videóra is vette, így te is megnézheted. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi kihozza a börtönből Hujber Ferit, ha lecsukjákhttp://www.life.hu/sztarok/20170908-schobert-norbi-kihozza-a-bortonbol-hujber-ferit-ha-lecsukjak.htmlAhogy írtunk róla, börtönbe kerülhet Hujber Feri, ha nem fizeti ki a füvezéséért járó pénzbírságot. Az üggyel kapcsolatban most Schobert Norbi is megszólalt. TV + Sztárok--Kiderült, mi okozta a Happy Gang énekesének, Mohamannek a haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20170906-ez-okozta-a-happy-gang-enekesnenek-mohamannak-a-halalat.htmlLezárult a nyomozás a Happy Gang énekese, Mohaman halálának az ügyében. Kiderült, a 45 éves férfi hirtelen szívhalál miatt vesztette életét. A nyomozást Moha mostohaapja, Maruzsi László indítványozta, tudni szerette volna, hogy a körülmények, a mentő kiérkezése mennyiben befolyásolta az egykori énekes túlélési esélyeit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.