George Michael egyik hozzátartozója elmondta az igazat

halál vallomás George Michael
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, hogy George Michael mégsem úgy halt meg, ahogy eddig gondoltuk. 

Shirlie Holliman énekesnő, George Michael közeli barátja és kollégája is volt hosszú évtizedeken át, ezért állítása szerint pontosan tudja, hogy mi az igazság a sztár halálával kapcsolatban. Az 55 éves énekesnő szerint semmi baja nem volt George-nak.

Egészséges volt és boldog, legalábbis kívülről ez látszott. Nem volt jele betegségnek, mentális problémának, és éppen ezért volt rendkívül sokkoló a tragédia - írta meg a Mirror.

"Sokkhatás, hogy meghalt. Egy igazi sokk. Teljesen jól volt, mielőtt meghalt. Így nem számíthattunk a tragédiára. Nem olvastam el a halálával kapcsolatos töténeket, de mi vagyunk azok, akik tudjuk az igazat. Nem volt vele semmi baj. Nem volt beteg, sem függő. Ezért nagyon nehéz elfogadni, hogy nincs többé"

Szerelme vallott: George Michael nem akart meghalni

George Michael halálával kapcsolatban rengeteg hír terjeng. Bizonyos információk szerint véletlenszerűen hunyt el, míg mások szerint szándékosan oltotta ki saját életét. Most azonban Fadi Fawaz, a sztár egykori szerelme tiszta vizet öntött a pohárba...

Majka nem bírta szó nélkül hagyni az X-Faktorban látottakat http://www.life.hu/sztarok/20170917-majka-teljesen-kikeszult-az-x-faktor-miatt.htmlMajka nagyon felhúzta magát az X-Faktorban látott események miatt: a közösségi oldalán fakadt ki. TV + Sztárok--Ledobta a textilt a 61 éves Igó Éva - Jó ügyért vetkőzötthttp://www.life.hu/sztarok/20170917-igo-eva-naptarlanyok-vetkozes.htmlLedobja a ruháit és napraforgóvirág mögébújik a színpadon Igó Éva a Naptárlányok című vígjátékban.TV + SztárokOrigoSipos Imre színész-rendező nyerte meg a Nemzeti Vágta sztárfutamáthttp://www.life.hu/sztarok/20170916-nemzeti-vagta-sipos-imre-nyertes-interju.htmlSipos Imre színész-rendezőnek sikerült, ami a Vágta 10 éves történelmében még senkinek: a jótékonysági sztárfutamon címvédőként diadalmaskodott. A színész a színházi munkája mellett a Szent István Egyetem állatorvos-tudományi karának hippológia szakára jár. Nyereményét a Magyar Lovasterápia Szövetségnek ajánlotta fel. TV + SztárokOrigoKiss Ramóna csodálatosan énekelt az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-kiss-ramona-az-x-faktorban-enekelt.htmlRendhagyó dolog történt a szombati X-Faktorban. Kiss Ramóna, az X-Faktor idei műsorvezetője egy dalt adott elő a színpadon. Erre pedig nyomós oka volt... TV + SztárokOrigoEz a 18 éves lány Lady Gaga legmeghatóbb dalával tarolt az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-18-eves-lany-tarolt-az-x-faktorban.htmlFelvidékről érkezett az X-Faktorba Pál-Balázs Kármen, aki Lady Gaga egyik legmeghatóbb dalával zsebelt be négy igent a harmadik válogatón. TV + SztárokOrigoFérjhez ment Gór Nagy Mária színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-ferjhez-ment-gor-nagy-maria.htmlGór Nagy Mária színésznő, a GNM Színitanoda igazgatója is kimondta a boldogító igent. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.