Gyönyörű modellé vált Sophia Stallone: Fotók!

modell Sophia Stallone Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sylvester Stallone lánya csodás felnőtt nővé vált, mostanra már híres modell is. 

Sophia "nemrég" született, mostanra pedig már kész nő. Az elmúlt 21 év gyorsan elrepült, főleg a sztárapuka számára, akinek az egyik pillanatban még kisbabája volt, most pedig már egy gyönyörű szőkeség édesapja.

SOPHIA (@sophiastallone) által megosztott bejegyzés,

Sophia már több mint félmillió követőnél tart az Instagramon, és a fotóit nézegetve ez teljesen érthető is.

A tökéletesség mintaképét úgy testesíti meg, hogy mindezt természetességgel ötvözi. Nincs túlsminkelve, nincs túlszőkítve, egyszerűen úgy szép, ahogy van.

SOPHIA (@sophiastallone) által megosztott bejegyzés,

Nem csoda, hogy Sophia is ráébredt: érdemes kihasználni a szerencséjét, de legfőképp azt, hogy ilyen külsővel áldotta meg az élet.

Vajna Timi és Sylvester Stallone együtt: Fotó!

Hihetetlen, hogy mekkora megtiszteltetésben volt Vajna Timinek része: egy fotón szerepelhetett Sylvester Stallonéval. Ez egyszerűen hihetetlen! A magyar szépség sorra döntögeti az amerikai álom határait: Fotó!
Majka nem bírta szó nélkül hagyni az X-Faktorban látottakat http://www.life.hu/sztarok/20170917-majka-teljesen-kikeszult-az-x-faktor-miatt.htmlMajka nagyon felhúzta magát az X-Faktorban látott események miatt: a közösségi oldalán fakadt ki. TV + Sztárok--Ledobta a textilt a 61 éves Igó Éva - Jó ügyért vetkőzötthttp://www.life.hu/sztarok/20170917-igo-eva-naptarlanyok-vetkozes.htmlLedobja a ruháit és napraforgóvirág mögébújik a színpadon Igó Éva a Naptárlányok című vígjátékban.TV + SztárokOrigoKiss Ramóna csodálatosan énekelt az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-kiss-ramona-az-x-faktorban-enekelt.htmlRendhagyó dolog történt a szombati X-Faktorban. Kiss Ramóna, az X-Faktor idei műsorvezetője egy dalt adott elő a színpadon. Erre pedig nyomós oka volt... TV + SztárokOrigoÖsszebalhéztak a mentorok az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-gaspar-laci-es-byealex-balhezott-az-x-faktorban.htmlEzen a szombaton is ment a durci az X-Faktorban. Gáspár Lacinak beszóltak, hogy túlságosan izzad, ő pedig ezen nagyon besértődött. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoEz a 18 éves lány Lady Gaga legmeghatóbb dalával tarolt az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-18-eves-lany-tarolt-az-x-faktorban.htmlFelvidékről érkezett az X-Faktorba Pál-Balázs Kármen, aki Lady Gaga egyik legmeghatóbb dalával zsebelt be négy igent a harmadik válogatón. TV + SztárokOrigoÉlő showban csináltatott HIV-tesztet Aaron Carterhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-aaron-carter-hiv-teszt-drog.htmlAaron Carternek nagyon gyorsan változtatnia kell az életén - ezt ajánloták neki a negatív HIV-teszt ellenére is a The Doctors című amerikai showműsor orvosai. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.