Apukát alakít az Álomutazóban Stohl András

"Fotó: Polyák Attila - Origo " -
Stohl András Álomutazó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Decemberben kerül bemutatásra az Álomutazó című szuperprodukció, amelyben Stohl András a főszereplő édesapját alakítja. 

Az Álomutazóban láthatjuk hamarosan Stohl Andrást. A produkcióban a főhős, Tomi édesapját játssza majd, aki tudósként feltalálta az alvásmentes életet.

„Elismert tudós, az Agyturbó™ feltalálója, az alvásmentes élet megalkotója, igazi lángelme. Céltudatos és fenemód szigorú, épp ezért nem könnyű megfelelni az elvárásainak" - meséli a színész.

Íme a jelmezek, amelyekben láthatjuk majd a sztárokat Forrás: PressPresso

Azt is elárulta, hogy gyakran kap olyan szerepet, amelyben a karaktere egy zord embernek tűnik, de később mindig kiderül, hogy belül vajszívű ember.

Keresztes Ildikó is szerepel a mesemusicalben, akivel a minap együtt ölthette magára Stohllal a muscialbéli jelmezét. Ildikó a Rém szerepében díszeleg majd, állítása szerint nagyon közel áll hozzá ez a karakter.

Stohl András új szerelméről, Vicáról mesélt

Stohl András alig egy évvel ezelőtt mesélt arról, hogy párjával, Ancsikával megromlott a viszonyuk és a különválás mellett döntöttek. Nem sokkal ezután egy titokzatos hölgy lépett a képbe. Akkor a színész nem sokat árult el új szerelméről, most azonban szívesen mesélt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.