Apukát alakít az Álomutazóban Stohl András

"Fotó: Polyák Attila - Origo " -
Stohl András Álomutazó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Decemberben kerül bemutatásra az Álomutazó című szuperprodukció, amelyben Stohl András a főszereplő édesapját alakítja. 

Az Álomutazóban láthatjuk hamarosan Stohl Andrást. A produkcióban a főhős, Tomi édesapját játssza majd, aki tudósként feltalálta az alvásmentes életet.

„Elismert tudós, az Agyturbó™ feltalálója, az alvásmentes élet megalkotója, igazi lángelme. Céltudatos és fenemód szigorú, épp ezért nem könnyű megfelelni az elvárásainak" - meséli a színész.

Íme a jelmezek, amelyekben láthatjuk majd a sztárokat Forrás: PressPresso

Azt is elárulta, hogy gyakran kap olyan szerepet, amelyben a karaktere egy zord embernek tűnik, de később mindig kiderül, hogy belül vajszívű ember.

Keresztes Ildikó is szerepel a mesemusicalben, akivel a minap együtt ölthette magára Stohllal a muscialbéli jelmezét. Ildikó a Rém szerepében díszeleg majd, állítása szerint nagyon közel áll hozzá ez a karakter.

Stohl András új szerelméről, Vicáról mesélt

Stohl András alig egy évvel ezelőtt mesélt arról, hogy párjával, Ancsikával megromlott a viszonyuk és a különválás mellett döntöttek. Nem sokkal ezután egy titokzatos hölgy lépett a képbe. Akkor a színész nem sokat árult el új szerelméről, most azonban szívesen mesélt...

Berki Krisztián szteroidozotthttp://www.life.hu/sztarok/20170918-szteroidozott-berki-krisztian.htmlBerki Krisztián rengeteget edz azért, hogy megtartsa méreteit, de nem mindig tisztán űzte a sportolást. Bevallotta, hogy ő is használt szteroidot. TV + SztárokOrigoDemi Lovato szexualitása továbbra sem egyértelmű http://www.life.hu/sztarok/20170918-demi-lovato-szexualitasa-kerdesesse-valt.htmlÚgy tűnik egy darabig Demi Lovato ismét központi téma lesz, ugyanis sokak fejében megfordult a kérdés: vajon biszexuális vagy leszbikus a szexi sztár? TV + Sztárok--Hilarie Burton és Jeffrey Dean Morgan második gyermeküket várják - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170918-hilarie-burton-es-jeffrey-dean-morgan-masodik-gyermekuket-varjak.htmlHilarie Burton és Jeffrey Dean Morgan második gyermeküket várják, ezt pedig az Emmy vörös szőnyegén jelentették be. Ez aztán a meglepetés. TV + Sztárok--Ördög Nórát a kislánya, Mici sminkelte ki - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20170918-ordog-norat-a-kislanya-sminkelte-ki.htmlÖrdög Nóra kislánya, Mici igazi nő, így már ő is érdeklődik a sminkek iránt, és nagy szakértelemmel kezdte el pingálni anyukája arcát! TV + SztárokOrigoEzért esett ki a játékból Détár Enikő: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170918-kiesett-a-jatekbol-detar-eniko.htmlA rangidősnek, Détár Enikőnek kellett távoznia a Sztárban Sztár adásából. Hogy mit gondol a kieséséről a színésznő, hogyan látja az okokat, és min tervez változtatni a jövőben, a kiesését követően elmondta. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoKirály Viktor hangja megváltozik az alkoholtól: Videó! http://www.life.hu/sztarok/20170918-megvaltozik-kiraly-viktor-hangja-az-alkoholtol.htmlMindenkit levett a lábáról Király Viktor, hiszen döbbenetesen jól alakította Charliet a Sztárban sztár című műsorban. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.