Ez aztán az átalakulás: dögös sztárok, akik egyáltalán nem voltak szépek gyerekként - Fotó!

Forrás: Seth Poppel/Yearbook Library, Getty Images -
sztárok szépség gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma híresek és gyönyörűk, de nem volt ez mindig így. A csillogó sztárok a hírnév előtt nem voltak olyan fényűzőek, régi képeiket elnézve talán senki nem jósolta volna meg róluk, hogy egyszer ők szerepelnek majd minden magazin címlapján. Ők azonban megcsinálták, nemcsak a karrierjüket, hanem a külsejüket is!

Tom Cruise

A színész nagyon sok nőt meghódított karrierje során, de valószínűleg nem sokan álltak volna vele szóba annak idején. Ugyan gyerekként még a csálé fogsor és a nem éppen divatos frizura teljesen normális, de az biztos, hogy most sem azért néz ki jól, mert természetesen változott volna ekkorát, sokkal inkább köszönheti ezt a csodálatos átalakulást a pénzének.

Tom Cruise Forrás: Seth Poppel/Yearbook Library, Getty Images

Zooey Deschanel

Az amerikai színésznőt nem lehet összekeverni senkivel, hiszen a világító kék szeme mindenkinek megmarad az emlékezetében, de az biztos, hogy senki nem ismerné fel őt gyerekkori fotójáról. Az jól látszik, hogy Zooey fogyott is néhány kilót kamaszkora óta, és a stílusa is sokkal kifinomultabb lett.

Zooey Deschanel Forrás: Seth Poppel/Yearbook Library, Getty Images

Chris Pratt

Ő is sokat alakult az évek alatt, mostanra rengeteg nő bomlik utána, ám a tinikori fotóján ez még nem látszott. A bilifrizurában feszítő Chris Pratt maga sem gondolta, hogy ilyen magasságokba jut majd, de ezért sokat kellett dolgoznia, és nemcsak a kamerák előtt, hanem az edzőteremben és a stílustanácsadóknál is.

Chris Pratt Forrás: Reddit, Getty Images

Megan Fox

Megan Fox tipikusan az a színésznő, aki után bomlanak a férfiak. Arra sincs szükség, hogy jól játsszon egy szerepet, bőven elég az, ha valamilyen szexi ruhában megjelenik. Fiatalkorában viszont biztosan nem gondolta volna, hogy ő lesz egyszer minden férfi vágyálma, a fogsorán neki is sokat kellett dolgoznia.

Megan Fox Forrás: Reddit, Getty Images

January Jones

A Mad Men – Reklámőrültek című televíziós sorozatból lehet az emberek számára ismerős January Jones, aki modellként is tevékenykedik, és bizony őrülten dögös, de valószínűleg ő sem gondolta volna magáról, hogy egyszer ilyen jó nő lesz. Kislányként ugyanis még nehezen lehetett volna ezt elképzelni róla a fotó alapján, persze ebben a szülei is hibásak, azt a frizurát jobban át kellett volna gondolni.

January Jones Forrás: Instagram/januaryjones, Getty Images
/1602/_Hern2016218172242

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.