Videót posztolt a Linkin Park énekesének özvegye - Videó!

Forrás: Instagram/chesterbe -
depresszió Linkin Park Chester Bennington
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb részletekkel sokkolja a zenekar rajongóit Chester Bennington özvegye, aki családi videóit posztolja, hogy bizonygassa egyáltalán nem felismerhető, ha valaki depressziós.

Talinda, az énekes felesége nem tud beletörődni szörnyű veszteségébe, mert még mindig nemrég elhunyt férjéről posztol a közösségi oldalán. Célja, hogy felhívja a figyelmét a mentális betegségre, a depresszióra, a lappangó gyilkosra. Még mindig nem tulajdonítanak jelentőséget ennek a betegségnek, pedig végzetes következményei lehetnek, habitustól függően.

Az özvegy szeptemberben egy mosolygós képet töltött fel volt férjéről, most pedig egy videót, amin jól látni, hogy Chester Bennington nem az a négy fal között ülő, magába fordult, szorongó típus volt. A videó 3 nappal az énekes halála előttkészült, családi körben. A megrázó történtek után felesége egy alapítványt hozott létre férje emlékére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.