Rolling Stones Ronnie Wood
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rolling Stones tagja, Ronnie Wood nem mindennapi hálószobatitkát árulta el.

A 70 éves zenész elmesélte a Mirrornak, hogy 31 évvel fiatalabb feleségével minden nap szexelnek. Elmondása szerint erre neki van szüksége, ugyanis őt a szex tartja fiatalon.

Ronnie Wood and Sally Wood Forrás: AFP/2013 Getty Images/Bryan Bedder

"Naponta kell szexelnem, ez tart fiatalon. Hiába a betegség, életem egyik legjobb időszakát élem. Háromhavonta járok orvosi ellenőrzésre. Nem félek a haláltól, engem lelőni sem lehet, elugrom a golyó elől" - mesélte a tüdőrákkal küzdő világsztár.

Feltörték Majka telefonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170918-majka-telefonjat-feltortek.htmlFelháborító dolgot tudatott közösségi oldalán Majka: feltörték régi telefonját és privát fotóit szerezték meg illetéktelen személyek. TV + SztárokOrigoRobin Tunney melle kikandikált ruhájából - Fotó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170918--cicit-villantott-robin-tunney.htmlMíg mások elképesztő ruhakölteményekkel hívják fel magukra a figyelmet, addig a 45 éves színésznő merészségével keltett feltűnést. TV + Sztárok--Gábor Bernadett fantasztikus formában van: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170918-dobbenetes-formaban-van-gabor-bernadett.htmlBizonyára sokan emlékszünk még a Desperado nevű együttesre, illetve a zenekar vörös énekesnőjére, Gábor Bernadettre. TV + SztárokOrigoEzzel a gyémántgyűrűvel kérték meg Tücsi kezét: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170918-megmutatta-az-eljegyzesi-gyurujet-tucsi.htmlTücsi különleges fotót tett közzé az oldalán: nem csoda, hogy ez lett az egyik kedvence. TV + SztárokOrigo Váczi Gergő meglepte Heidi Klumot - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170918-heidi-klummal-talalkozott-vaczi-gergo.htmlA Magellán műsorvezetője már rengeteg sztárral készített interjút munkája során, de neki is tudott még meglepetést okozni a négygyermekes modell. TV + Sztárok--Ben Affleck barátnője ott volt az Emmy-gálán: így néz ki Lindsay Shookus http://www.life.hu/sztarok/20170918-igy-nez-ki-lindsay-shookus-ben-affleck-baratnoje.htmlBen Affleck végleg lezárta a házasságát Jennifer Garnerrel. Új barátnője van....TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.