Veszélyes állapotba került Balázs Klári

Forrás: Instagram/harsanyilevi -
Balázs Klári fogyás kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen jól néz Balázs Klári, aki egy év alatt 12 kilótól szabadult meg. Az énekesnő havonta egy kilótól szabadult meg, de a rosszul kezelt diéta majdnem az életébe került.

Korda Gyuri bácsi felesége soha nem volt kitéve támadásoknak plusz kilói miatt, Klárika mégis a megújulás mellett döntött, amihez a vékonyabb külső is hozzátartozott. Részletes fogyókúrájáról már korábban beszámolt, ennek ellenére rengetegen aggódtak, hátha valamilyen betegség áll a háttérben. „ Hashajtót szedtem és semmilyen táplálékot nem vittem a szervezetembe, csak spenótot és húslevest ettem. Végül már úgy néztem ki, mint egy halálmadár, és kórházba kerültem" - emlékezett vissza Klári, akinek a testéből minden ásványi anyag kiürült a fogyókúrája miatt. Végül infúzióval sikerült megmenteni a művésznőt, aki arról is mesélt, hogy férjével igen komoly fizikai terhelésnek vannak kitéve a koncertek alatt, ugyanis előfordul, hogy naponta háromszor is fellépnek- olvashatjuk a Blikkben.

Veszélyes állapotba került Balázs Klári Forrás: Instagram/harsanyilevi
Risztov Éva elmondta véleményét a luxusautókról, amiket Schobert Norbi nagyon szerethttp://www.life.hu/sztarok/20170919-risztov-eva-elmondta-a-velemenyet-schobert-norbi-luxusautoirol.htmlBochkor Gábor vendége volt többek között Risztov Éva és Schobert Norbi, a sportolónő pedig nem rejtette véka alá véleményét a luxusautókról, amiket Norbi nagyon szeret. Világosan megmondta, hogy neki nem lenne rá szüksége, mivel neki nincs mit meghosszabbítani. TV + SztárokOrigoMegszólalt egy pszichológus Rékasi Károly megsértődésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170919-ez-egy-pszichologus-velemenye-rekasi-karoly-megsertodeserol.htmlRékasi Károly beszélgetésére nem voltak sokan kíváncsiak a Színházak Éjszakáján, és ezt nem tűrte a színész. Megsértődve távozott, egy pszichológus pedig elmondta, miért is viselkedhetett így. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMa dől el, mi lesz Demcsák Zsuzsa sorsa az ATV-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20170919-ma-dol-el-mi-lesz-demcsak-zsuzsa-sorsa-az-atv-nel.htmlAhogy megírtuk, a múlt héten az ATV reggeli műsorában, a Startban Demcsák Zsuzsa igen furcsán viselkedett. Nagyon sokat bakizott, alig forgott a nyelve és furcsábbnál furcsább kérdéseket tett fel Szanyi Tibornak, aki ugyan állta a sarat, de gyakorlatilag egyedül vitte el a beszélgetést. Az ATV belső vizsgálatot indított az ügyben. Hogy mi lesz Demcsák további sorsa a csatornánál, az kedden dől el. TV + SztárokOrigoSéfek Séfe: Rosszul lett Wolf András versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170919-sefek-sefe-rosszul-lett-wolf-andras-versenyzoje.htmlSzendrei Bence rosszullététől mindenki megrémült, azonnal ügyeletes orvost hívtak hozzá. TV + Sztárok--Luxuséletéről beszél Csősz Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20170919-luxuseleterol-beszel-csosz-boglarka-modell.htmlAz Apám beájulna című filmből ismerhetik a legtöbben Csősz Bogit. A szépség ma már egy milliárdos török üzletember felesége. Nem titkolja, luxusban él, és most erről mesélt is. TV + SztárokOrigoSarka Kata sírva fakadt a Vigyázat, gyerekkel vagyok felvételénhttp://www.life.hu/sztarok/20170919-sarka-kata-sirva-fakadt-a-vigyazat-gyerekkel-vagyok-felvetelen.htmlFolytatódik a Vigyázat, gyerekkel vagyok műsor a TV2-n, ahol sztárok és csemetéik egyszerre szerepelnek. Ez a felállás pedig igencsak kedvez a hatalmas kacagásoknak és a meghatottság könnyeinek is. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.