Eljegyezték Ripli Zsuzsa színésznőt! Fotó!

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Primavera Studios/Kvisel -
Ripli Zsuzsanna eljegyzés A mi kis falunk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges örömhírt jelentett be a közösségi oldalán Ripli Zsuzsa, színésznő. 

Ripli Zsuzsa neve sokaknak ismerős lehet, de ha más nem, a szépsége biztosan. 2004-ben modellként hatalmas sikert ért el, mikor Playmate-nek választották, ezt követően pedig akkor került ismét az ország szeme elé, mikor szerepet kapott A mi kis falunk című sorozatban.

A 36 éves szépség azonban nemrég egy különleges örömhírt posztolt a közösségi oldalán: megkérték a kezét, és ő boldogan igent mondott.

A Facebookon megjelent poszt szerint ez volt élete legboldogabb pillanata, ami érthető is, hiszen mostmár az egész világ tudja, hogy Zsuzsi és a párja együtt szeretnék leélni az egész életüket.

Eljegyezték a szexi magyar műsorvezetőt: Fotó!

A napokoban röppent fel a hír, hogy a fiatal lány mindent hátra hagyva követi szerelmét, a profi jégkorongozó Sofron Istvánt Amerikába, akit oda szerződtetett egy neves hokicsapat. A páros immáron friss jegyesekként kezdhet új életet a tengerentúlon, ugyanis a híresség boldogan tudatta követőivel, hogy megkérték a kezét: Fotó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.