Luxuséletéről beszél Csősz Boglárka

Forrás: Facebook/Boglárka Csősz -
luxus autó Csősz Boglárka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Apám beájulna című filmből ismerhetik a legtöbben Csősz Bogit. A szépség ma már egy milliárdos török üzletember felesége. Nem titkolja, luxusban él, és most erről mesélt is. 

Boglárka modellmunkája során ismerte meg férjét, Burakot. Elmondta, nem volt szerelem első látásra, de a férfi kitartóan udvarolt. A szépség ma már boldog, hogy hagyta magát meghódítani, boldog a férfével, ráadásul elképesztő jómódban él.

Forrás: Facebook/Boglárka Csősz

"Hát igen. Egy átlagembernek ez felfoghatatlan luxus. Körülbelül húsz ember dolgozik nekünk a háznál, szakács, kertész, vannak biztonsági őrök, sofőr, satöbbi. Állandóan megyünk valahova, ha van három szabad napunk, akkor elutazunk a Maldív-szigetre, vagy a Seychelle-szigetre, mivel nagyon sokat vagyunk távol egymástól, ilyenkor tudunk egymásra figyelni. És nem szégyellem, a legdrágább luxuséttermekben eszünk, és igazából bármit megvehetek magamnak. Tudom, hogy sokakban ezekkel a mondatokkal ellenszenvet váltok ki, de már nem érdekel. Én nem egy állandóan a medence partján napozó milliárdosfeleség vagyok, saját vállalkozásaim vannak" - mesélte a Ripostnak. Bogi azt is elárulta, hogy legdrágább dolog, amit a férjétől kapott, egy sport cabrio Maserati volt az.

Melissa Giraldót választották az év legszexibb tévés személyiségének http://www.life.hu/sztarok/20170916-melissa-giraldot-valasztotta-az-ev-legszexibb-teves-szemelyisegenek-a-pure-people.htmlHallottál már Melissa Giraldóról? Ha nem, akkor most fogsz, ugyanis a kolumbiai bemondónőt a Pure People magazin az év legszexibb tévés személyiségének választotta. Képeit elnézegetve, nem véletlenül. TV + Sztárok--Liptai Claudia Azurák Csabának beszélt karrierről, magánéletrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-liptai-claudia-azurak-csabanak-beszelt-karrierrol-maganeletrol.htmlEgy év kihagyás után visszatért a képernyőre Liptai Claudia. A műsorvezető a Sztárban sztár zsűrijében foglal helyet minden vasárnap este. Clau meglepő őszinteséggel mesélt családról, karrierről és magánéletről az I/I stúdiójában Azurák Csabának. Elmondta, mi vezetett odáig, hogy - saját bevallása szerint - az élete egyszer csak "egy szappanoperává vált", és azt is elárulta, hogyan élte meg második gyermekének érkezését 40 felett. TV + SztárokOrigoTestnevelő tanárokat tanít Csollány Szilveszterhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-testnevelo-tanarokat-tanit-csollany-szilveszter-olimpikon.htmlSokáig nem talált munkát Csollány Szilveszter, egykori olimpikon Magyarországon. A hét két napján Ausztriában edzősködött, emellett - ahogy fogalmaz- ő látta el otthon a "háziasszonyi teendőket". Most azonban egy kicsit változott a helyzet. Az olimpiai- és világbajnok tornász ugyanis tanár lett, az Eötvös Lóránt Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karának Sporttudományi Intézetében és újra beiktatta életébe a napi edzéseket is. TV + Sztárok--Egy kislány vallomásától hatódott meg ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-egy-kislany-vallomasatol-hatodott-meg-byealex-az-x-faktor-mentora.htmlKi gondolta volna? A saját magát is nehéz természetűnek tartó ByeAlexet is ki lehet zökkenteni egykedvűségéből. Ezúttal egy édes kislánynak sikerült meghatnia az X-Faktor mentorát. TV + SztárokOrigoHalálra gázolt egy embert a villamos Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20170912-halalra-gazolt-egy-embert-a-villamos-a-moricz-zsigmond-korteren-kedden.htmlHalálos baleset történt délelőtt Budapesten, a Móricz Zsigmond körtéren. TV + SztárokOrigoLetámadta egy rajongója Janicsák Vecáthttp://www.life.hu/sztarok/20170914-letamadta-egy-rajongoja-janicsak-vecat-megcsokolta.htmlSajátosan lepte meg Janicsák Vecát az egyik rajongója. Az énekesnő azóta óvatosabb. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.