Ma dől el, mi lesz Demcsák Zsuzsa sorsa az ATV-nél

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa -
Demcsák Zsuzsa ATV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a múlt héten az ATV reggeli műsorában, a Startban Demcsák Zsuzsa igen furcsán viselkedett. Nagyon sokat bakizott, alig forgott a nyelve és furcsábbnál furcsább kérdéseket tett fel Szanyi Tibornak, aki ugyan állta a sarat, de gyakorlatilag egyedül vitte el a beszélgetést. Az ATV belső vizsgálatot indított az ügyben. Hogy mi lesz Demcsák további sorsa a csatornánál, az kedden dől el. 

A Bors úgy tudja, hogy a Demcsák Zsuzsa ellen indított belső vizsgálat végére a mai nap folyamán kerülhet pont.

A lap arról is beszámol, hogy információik szerint nem ez volt az első eset, hogy Demcsákkal nehéz volt dolgozni. "Ha a legóvatosabban is fogalmazok, azt kell mondjam: tudtuk, hogy baj van, de nem gondoltuk, hogy ekkora. Sokan kérdezik, hogy a szerkesztők miért engedik adásba ilyen állapotban? (...) Nos, azért, mert mindig pontosan, időre és összeszedetten érkezik meg a stúdióba. Úgy tűnik, minden rendben van, aztán adás közben, egy reklámszünet után egyszer csak nagy változáson ment át az állapota" – árulta el az ATV névtelenséget kérő munkatársa. Többen pedig arról beszéltek, hogy Demcsák Zsuzsának az a kijelentése, hogy nem alszik jól annyiban helytálló, hogy az ominózus adás előtt éppen bulizni ment kollégáival, így nem csoda, ha csak két órát tudott aludni munka előtt.

Forrás: Facebook/Demcsák Zsuzsa

Feltörték Majka telefonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170918-majka-telefonjat-feltortek.htmlFelháborító dolgot tudatott közösségi oldalán Majka: feltörték régi telefonját és privát fotóit szerezték meg illetéktelen személyek. TV + SztárokOrigoRobin Tunney melle kikandikált ruhájából - Fotó! (18+)http://www.life.hu/sztarok/20170918--cicit-villantott-robin-tunney.htmlMíg mások elképesztő ruhakölteményekkel hívják fel magukra a figyelmet, addig a 45 éves színésznő merészségével keltett feltűnést. TV + Sztárok--Gábor Bernadett fantasztikus formában van: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170918-dobbenetes-formaban-van-gabor-bernadett.htmlBizonyára sokan emlékszünk még a Desperado nevű együttesre, illetve a zenekar vörös énekesnőjére, Gábor Bernadettre. TV + SztárokOrigo Váczi Gergő meglepte Heidi Klumot - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170918-heidi-klummal-talalkozott-vaczi-gergo.htmlA Magellán műsorvezetője már rengeteg sztárral készített interjút munkája során, de neki is tudott még meglepetést okozni a négygyermekes modell. TV + Sztárok--Ezzel a gyémántgyűrűvel kérték meg Tücsi kezét: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170918-megmutatta-az-eljegyzesi-gyurujet-tucsi.htmlTücsi különleges fotót tett közzé az oldalán: nem csoda, hogy ez lett az egyik kedvence. TV + SztárokOrigoVideót posztolt a Linkin Park énekesének özvegye - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170918-halala-elott-meg-jokedve-volt-a-linkin-park-enekesenek.htmlÚjabb részletekkel sokkolja a zenekar rajongóit Chester Bennington özvegye, aki családi videóit posztolja, hogy bizonygassa egyáltalán nem felismerhető, ha valaki depressziós. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.