Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szendrei Bence rosszullététől mindenki megrémült, azonnal ügyeletes orvost hívtak hozzá.

"Már az értékelés elején láttam, hogy Sandokannal nincs minden rendben, mégis nagyon megijedtem, amikor láttam összecsuklani. Azonnal többen is odarohantunk és persze szóltunk a stúdió ügyeletes orvosának, aki felpolcolta a lábát, majd vízzel itatta" - nyilatkozta Wolf András.

Wolf András Forrás: ITV2/Istvan Ruff

Melissa Giraldót választották az év legszexibb tévés személyiségének http://www.life.hu/sztarok/20170916-melissa-giraldot-valasztotta-az-ev-legszexibb-teves-szemelyisegenek-a-pure-people.htmlHallottál már Melissa Giraldóról? Ha nem, akkor most fogsz, ugyanis a kolumbiai bemondónőt a Pure People magazin az év legszexibb tévés személyiségének választotta. Képeit elnézegetve, nem véletlenül. TV + Sztárok--VV Tivy kilállt az X-faktorból elküldött Nagy Szimonetta melletthttp://www.life.hu/sztarok/20170914-vv-tivy-kilallt-az-x-faktorbol-elkuldott-nagy-szimonetta-mellett.htmlAhogy már írtunk róla, Nagy Szimonetta bár azt hitte jók az esélyei, mégis kiesett az X-Faktor műsorából. A fiatal lány azonban állítja, elbántak vele, és ezt egy Facebook-posztban tette közzé. A lány bejegyzésére azóta rengetegen kommentetek, a hozzászólók között van VV Tivy is. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: mást várt a műsortól Stohl Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20170916-sztarban-sztar-mast-vart-a-musortol-stohl-andras-nem-hitte-hogy-ennyire-vicces.htmlSzínházi elfoglaltsága miatt nem vett részt a Sztárban sztár első adásán Stohl András. A múlt vasárnap egy kartonbábu helyettesítette a színészt, de a második adásban már ő is ott lesz. A színész elmondta, mást várt a műsortól. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoLiptai Claudia Azurák Csabának beszélt karrierről, magánéletrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-liptai-claudia-azurak-csabanak-beszelt-karrierrol-maganeletrol.htmlEgy év kihagyás után visszatért a képernyőre Liptai Claudia. A műsorvezető a Sztárban sztár zsűrijében foglal helyet minden vasárnap este. Clau meglepő őszinteséggel mesélt családról, karrierről és magánéletről az I/I stúdiójában Azurák Csabának. Elmondta, mi vezetett odáig, hogy - saját bevallása szerint - az élete egyszer csak "egy szappanoperává vált", és azt is elárulta, hogyan élte meg második gyermekének érkezését 40 felett. TV + SztárokOrigoEgy kislány vallomásától hatódott meg ByeAlexhttp://www.life.hu/sztarok/20170909-egy-kislany-vallomasatol-hatodott-meg-byealex-az-x-faktor-mentora.htmlKi gondolta volna? A saját magát is nehéz természetűnek tartó ByeAlexet is ki lehet zökkenteni egykedvűségéből. Ezúttal egy édes kislánynak sikerült meghatnia az X-Faktor mentorát. TV + SztárokOrigoTestnevelő tanárokat tanít Csollány Szilveszterhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-testnevelo-tanarokat-tanit-csollany-szilveszter-olimpikon.htmlSokáig nem talált munkát Csollány Szilveszter, egykori olimpikon Magyarországon. A hét két napján Ausztriában edzősködött, emellett - ahogy fogalmaz- ő látta el otthon a "háziasszonyi teendőket". Most azonban egy kicsit változott a helyzet. Az olimpiai- és világbajnok tornász ugyanis tanár lett, az Eötvös Lóránt Tudományegyetem Pedagógiai és Pszichológiai Karának Sporttudományi Intézetében és újra beiktatta életébe a napi edzéseket is. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.