9 hónapos terhesen ment férjhez Marton Adrienn - Fotók

Forrás: FEM3 -
terhes Marton Adrienn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Edvin Marton és felesége 10 éve vannak együtt, ebből 8 évet házasságban töltöttek, de köztük még mindig nem halt ki a romantika. A lánykérés és esküvőjük megható pillanatairól mesélt a műsorvezető, és megmutatta, hogyan festett az esküvői ruhájában 9 hónapos terhesen

Nyolc éve boldog házasságban él Edvin Marton és felesége, Marton Adrienn. A házaspár nem sokszor beszél közös életükről, pedig sokakat meghatna az a romantika, amivel a mai napig elárasztják egymást. Marton Adri szerencsére nemrég a FEM3 reggeli műsorában kivételt tett, és mesélt a romantikus lánykérésről, de esküvői fotókat is mutatott. 9 hónapos terhes volt, amikor megházasodtak.

Marton Adri várandósan is gyönyörű menyasszony volt Forrás: FEM3

Pont naplemente volt,

Szűk körben tartották esküvőjüket Forrás: FEM3

Az esküvővel nem is vártak sokat. Két hónap múlva, a várban örök hűséget fogadtak egymásnak. Adri nem rejtette el pocakját, hasára feszülő ruhában vonult az oltár elé 9 hónapos várandósan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.