Ők fogják helyettesíteni Demcsák Zsuzsát az ATV-nél

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa ATV Rónai Egon botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még ki sem hűlt Demcsék Zsuzsa helye az ATV-nél, a csatorna máris gondkosodott a helyettesítésről.

Ma dőlt el, hogy mi lesz a sorsa Demcsák Zsuzsának a félresikerült Szanyi-interjú után. Egy jó hangulatú megbeszélésen Demcsál felmondott, így végülis a csatorna és a műsorvezető közös megegyezeéssel válnak el egymástól. A hírt Demcsák maga közölte a Facebook-oldalán.

Meg meg is vannak Demcsák Zsuzsa utódai Forrás: TV2

Az ATV-nél nem késlekedtek sokáig, már be is jelentették, hogy ki lesz Demcsák Zsuzsa utódja: az Egyenes beszédet hétfőtől csütörtökig Rónai Egon vezeti majd, pénteken pedig Krug Emília - adta hírül a hvg.hu.

Lagzi Lajcsi felhagy a zenéléssel és asztalosnak állhttp://www.life.hu/sztarok/20170920-lagzi-lajcsi-felhagy-a-zenelessel-asztalosnak-all.htmlÚj mesterséget választott magának Lagzi Lajcsi, úgy döntött a zeneipar helyett inkább a műbútorasztalos mesterséget űzi tovább. TV + SztárokOrigoScarlett Johansson elárulta ki az úja pasijahttp://www.life.hu/sztarok/20170920-uj-pasija-van-scarlett-johanssonnak.htmlMár régóta ment a találgatás ki lehet a bájos színésznő új pasija, de egyelőre még nem adta ki magát a pár. Korábban már felröppent a hír, hogy együtt vannak, de egyikük sem erősítette meg a híresztelést. TV + SztárokOrigoElege van VV Aurelio szerelmének, Dominikának: a szakítást fontolgatjahttp://www.life.hu/sztarok/20170920-a-szakitason-gondolkozik-vv-aurelio-szerelme-dominika.htmlVV Aurelio két éve alkot egy párt szerelmével, Dominikával, de a lánynál betelt a pohár. Szereti a celebet, de folyton ugyanazokkal a problémákkal küzdenek. Közösségi oldalán egyértelmű üzenetet küldött Aureliónak: „Most ennek vége" TV + Sztárok--9 hónapos terhesen ment férjhez Marton Adrienn - Fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20170920-9-honapos-terhesen-ment-ferjhez-marton-adrienn.htmlEdvin Marton és felesége 10 éve vannak együtt, ebből 8 évet házasságban töltöttek, de köztük még mindig nem halt ki a romantika. A lánykérés és esküvőjük megható pillanatairól mesélt a műsorvezető, és megmutatta, hogyan festett az esküvői ruhájában 9 hónapos terhesen TV + SztárokOrigoÚj szerepe miatt hízott Emma Stone - Kép!http://www.life.hu/sztarok/20170920-7-kg-ot-hizott-szerepe-miatt-emma-stone.htmlA La La Landben már túlságosan sovány alakjára hívta fel a figyelmet a bájos színésznő, a mostani szerepéhez azonban pont az ellenkezőjére volt szükség. TV + Sztárok--Így tombolt a násznép Rúzsa Magdi lagziján: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20170920-hatalmas-buli-volt-ruzsa-magdi-lagzijan.htmlRúzsa Magdi és a szerettei fergetegeset buliztak az énekesnő lagziján. Fotót is mutatott a különleges alkalomról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.