Demcsák Zsuzsa a kollégáival sem viselkedett szépen

Forrás: TV2 -
Demcsák Zsuzsa ATV interjú botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Napok óta Demcsák Zsuzsa botrányos interjújától hangos a sajtó, de a legfrissebb sajtóértesülések szerint nem csak ez volt a probléma a műsorvezetővel új munkahelyén, az ATV-nél.

Félresikerült interjúja után az ATV levette képernyőről Demcsák Zsuzsát. A tévénél belső vizsgálatot indítottak, úgy volt, hogy kedden vagy szerdán dől el a műsorvezető sorsa. A Bors azonban úgy tudja, hogy Zsuzsa két keddi időpontot is lemondott telefonon, úgy néz ki, menekül a kirúgás elől.

A lap egyik informátora azt nyilatkozta, hogy Demcsák úgy viselkedik, mint aki semmit sem érzékel a bajból, amibe keverte magát:
"Mintha semmit sem érzékelne abból a bajból, amibe keverte magát – mondja lapunknak Demcsák egyik munkatársa – A Facebook-oldalára azt írta ki kedden reggel, hogy nemtelen támadások érik őt, a pénteki állapotát pedig azzal magyarázta, hogy családi problémái vannak, és egyébként is keveset pihent az elmúlt időszakban. Áprilisban mondott fel a TV2-nél, és szeptember másodikán kezdett az ATV-ben. Volt ideje pihenni, legalábbis lett volna..."

Demcsák Zsuzsa menekül a kirúgás elől? Forrás: --

Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója csak annyit mondott a lapnak, hogy a vizsgálat még nem zárult le.

A Blikk pedig arról számolt be, hogy egy ATV-s forráuk szerint a műsorvezetőnek egyre kevesebb esélye van arra, hogy megtartsa az állását. Nem csak az említett interjú verte ki a biztosítékot a csatornánál.

"Zsuzsa és a kollégák együttműködése nem volt zökkenőmentes, valójában elég sok volt a konfliktus. Az a baj, ha ő kritikával él, akkor azt nem jó stílusban teszi meg, nagyon nyers. Sztárként érkezett ide, és így is viselkedett a kollégáival. Vészesen elfogyott körülötte a levegő a szerkesztőségben. Rendszeresen felkészületlen volt, sokszor arra sem vette a fáradságot, hogy a mások által írt felkészítőt elolvassa" - mondta a Blikk névtelenséget kérő informátora.

Demcsák Zsuzsa tavasszal hagyta ott a TV2-t kilenc év munkaviszony után. Az ATV-nél szeptember elején kezdett a Start című reggeli műsorban, majd az esti Egynes beszédben kapott lehetőséget.

Csősz Bogi megmutatja milliárdos életéthttp://www.life.hu/sztarok/20170919-csosz-boglarka-megmutatja-milliardos-eletet.htmlA Feleségek luxuskivitelben című reality szereplőjeként ismét magyar képernyőn tűnik fel Csősz Bogi. A színésznő egy milliárdos török üzletember feleségeként manapság már Isztambulban éli irigylésre méltó életét, amelybe most bepillantást enged. Hogy mennyire trendi a pénzzel villogni Magyarországon, erről is kérdeztük Bogit. TV + SztárokOrigoGerard Piqué és Shakira nem szakítottak: a focista cáfolta a hírekethttp://www.life.hu/sztarok/20170919-gerard-pique-es-shakira-nem-szakitottak.htmlA spanyol újságok álltak elő a híreszteléssel, miszerint Shakira és Piqué nincsenek együtt. A pár egy darabig nem nyilatkozott arról, hogy az információk igazak-e, de a focista most cáfolt. TV + Sztárok--Hajdú Péter beszólt Hujber Ferinek: lehülyézte - Videó!http://www.life.hu/sztarok/20170919-hajdu-peter-beszolt-hujber-ferinek-lehulyezte.htmlHajdú Péter Bochkor műsorában próbálta kitalálni, hogy egyes Facebook-posztok mely hazai celebekhez tartoznak: Hujber Feri kiírását ugyan nem sikerült megfejteni, de ettől még véleménye volt a sorokról a műsorvezetőnek: „Hú, ez valami hülye lehet". TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoA 83 éves Sophia Loren izgalmas és drámai magánéletehttp://www.life.hu/sztarok/20170813-83-eves-lett-a-csodas-sophia-loren.htmlTudjuk, hogy mennyire csodálatos színésznő, hogy hány filmben szerepelt, hogy az egyik leggyönyörűbb olasz nőként tartják számon. De olvashattunk az UNICEF-nél végzett jószolgálati nagyköveti munkájáról, és az adócsalási ügyéről is. De mennyire ismerjük a ma 83 éves Sophia Lorent, mint anyát, és mint feleséget? Őrlődött-e valaha két férfi között, és kitől kapott titokzatos táviratot, miután megszületett a fia? Ez is kiderül! TV + Sztárok--Nicole Kidmanről kiderült, mindenkit megcsókolhttp://www.life.hu/sztarok/20170919-nicole-kidman-gyujti-a-csokokat.htmlAz Emmy átadó hívta fel a figyelmet az ötven éves színésznő furcsa viselkedésére. Amikor színész partnerét a színpadra szólították Kidman gratulálásképpen egyszerűen szájon csókolta. TV + SztárokOrigoElmondta a véleményét Détár Enikő produkciójáról Márió http://www.life.hu/sztarok/20170919-ezt-gondolja-mario-detar-eniko-produkciojarol.htmlA híres mulatós zenész is elmondta a véleményét Détár Enikő produkciójáról. Nyers őszinteséggel, de nem bántó szándékkal illette a híres színésznő előadását. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.