Hayden Christensen és Rachel Bilson 7 év után szakítottak

Rachel Bilson Hayden Christensen szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Véget ért a 7 éven át tartó szerelem, Hayden Christensen és Rachel Bilson úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Rajongóiknak megszakad a szívük.

Szakított Hollywood egyik legcukibb sztárpárja, Hayden Christensen és Rachel Bilson. A páros 2009-ben ismerkedett meg, amikor a Hipervándor című filmet forgatták, és nem sok kellett, hogy egymásba szeressenek. A kapcsolatuk eleje mégsem volt zökkenőmentes, hiába történt meg gyorsan az eljegyzés, szakítottak. Pár hónappal később azonban immár 2010-ben újra összejöttek, innentől számolható a kapcsolatuk. Kiegyensúlyozott, botrányoktól mentes pár voltak, de úgy tűnik, hogy a háttérben nem volt minden rendben.

Hayden Christensen és Rachel Bilson nagyon aranyos pár voltak Forrás: AFP/2009 Getty Images/Michael Loccisano

Hiába imádták őket az emberek, ők úgy döntöttek, egymás nélkül folytatják az életüket. Persze a 2014-ben született közös kislányuk örökre összeköti őket. A hírek szerint Rachel már el is költözött, Los Angelesbe tette át székhelyét. "Hónapokkal ezelőtt a vége felé jártak. Most véglegesen és hivatalosan is szakítottak" - mondta egy hozzájuk közel álló forrás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.