Ilyen a kapcsolat Pamela Anderson és Julian Assange között

szerelem Pamela Anderson Julian Assange
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Szeretem Juliant"

Ahogy azt már megírtuk, bizonyos híresztelések szerint Pamela Anderson június óta már nem magányos. Korábban a szexi sztár arról beszélt, hogy az életéből kizárólag egy intim, bensőséges kapcsolat hiányzik, de állítólag ez is megváltozott, miután megismerte Julian Assange, újságírót.

Nemrég a Good Morning Britain vendége volt, ahol neki szegezték a kérdést a férfival kapcsolatban. A kérdésre azonban sejtelmes választ adott:

Pamela Anderson mégsem adta oda senkinek a szívét Forrás: AFP/Valery Hache

"Barátok vagyunk. Nagyon jó barátok. Szeretem Juliant, ő az egyik legérdekesebb férfi, akivel valaha találkoztam. Rendkívül bátor, és ennél nem ismerek szexibb tulajdonságot a világon" - mondta a Baywatch egykori sztárja.

Ám az interjúban azt is elárulta, hogy bármerre is jár, mindenhol éri valamilyen romantikus kaland. Éppen ezért valószínű, hogy semmi komoly érzelmi kapcsolat nem szövődött Pamela és Julian között - írta meg a Mirror.

Így néz ki Pamela Anderson malibui háza - Fotó!

Pamela Anderson malibui villája maga a luxus: medence, szauna, mozi és kandallók szolgálják a sztár kényelmét, természetesen fantasztikus kilátással. A színésznő most piacra dobta az ingatlant, de nem eladásra, hanem bérlésre kínálja. Ha kedved szottyan - és van fölös 50 ezer dollárod - egy hónapra akárt te is lakhatsz a szexszimbólum otthonában: Fotók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.