Kisebbre retusálták Ratajkowski melleit

mell Ratajkowski
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi modell imádja magát mutogatni, ezért igencsak nehezen viseli, ha nem a valóságnak megfeleő képet lát magáról.

Kiakadt a modell a legutóbbi fotója miatt, amin állítása szerint - kisebbre photoshopolták a melleit. A gyönyörű híresség mérgében megosztotta az eredeti képet a közösségi oldalán, és kommentben is odaszúrt a lapnak.

„Nagyon csalódott volt, amikor azt látam, hogy a melleimet és az ajkaimat is megváltoztatták photoshop segítségével. Remélem, a divatipar megtanulja, hogy nem szabad elnyomni azokat a dolgokat, amik különlegessé teszik az embert, és egyszer ünnepelni fogja az egyediséget" - írta Emily Ratajkowski a képéhez.

Hayden Christensen és Rachel Bilson 7 év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170920-hayden-christensen-es-rachel-bilson-szakitottak.htmlVéget ért a 7 éven át tartó szerelem, Hayden Christensen és Rachel Bilson úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Rajongóiknak megszakad a szívük. TV + Sztárok--Üzent Majkának a hekker, aki feltörte a telefonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170920-uzent-majkanak-a-hekker-aki-feltorte-a-telefonjat.htmlMajka a közösségi oldalán tudatta felháborodva, hogy feltörték a régi telefonját, és megszerezték privát fotóit. A tovaj már meg is kereste a rappert.TV + Sztárok--Elhalasztották Lagzi Lajcsi tárgyalásáthttp://www.life.hu/sztarok/20170920-lagzi-lajcsi-targyalasat-elhalasztottak.htmlKözleményt adott ki a Budaörsi Járásbíróság.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoDemcsák Zsuzsa a kollégáival sem viselkedett szépenhttp://www.life.hu/sztarok/20170920-demcsak-zsuzsa-interju-balhe-atv.htmlNapok óta Demcsák Zsuzsa botrányos interjújától hangos a sajtó, de a legfrissebb sajtóértesülések szerint nem csak ez volt a probléma a műsorvezetővel új munkahelyén, az ATV-nél. TV + SztárokOrigoCsősz Bogi megmutatja milliárdos életéthttp://www.life.hu/sztarok/20170919-csosz-boglarka-megmutatja-milliardos-eletet.htmlA Feleségek luxuskivitelben című reality szereplőjeként ismét magyar képernyőn tűnik fel Csősz Bogi. A színésznő egy milliárdos török üzletember feleségeként manapság már Isztambulban éli irigylésre méltó életét, amelybe most bepillantást enged. Hogy mennyire trendi a pénzzel villogni Magyarországon, erről is kérdeztük Bogit. TV + SztárokOrigoGerard Piqué és Shakira nem szakítottak: a focista cáfolta a hírekethttp://www.life.hu/sztarok/20170919-gerard-pique-es-shakira-nem-szakitottak.htmlA spanyol újságok álltak elő a híreszteléssel, miszerint Shakira és Piqué nincsenek együtt. A pár egy darabig nem nyilatkozott arról, hogy az információk igazak-e, de a focista most cáfolt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.