új szerelem Scarlett Johansson Colin Jost
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már régóta ment a találgatás ki lehet a bájos színésznő új pasija, de egyelőre még nem adta ki magát a pár. Korábban már felröppent a hír, hogy együtt vannak, de egyikük sem erősítette meg a híresztelést.

Múlt héten hivatalosan is elvált lett Scarlett Johansson. Férjével kétévnyi házasság után döntöttek úgy, hogy külön folytatják életüket. Nehezítette a döntést, hogy még nem állapodtak meg arról, kinél lesz elhelyezve közös kislányuk.

A csodaszép színésznő nem bánkódott tönkrement házasságán, már nyáron arról pletykáltak, hogy a Saturday Night Live humoristájával találkozgat. Valószínűleg válásáig nem akart erről nyilatkozni, most viszont úgy tűnik, nem cáfolják a híreket. Colin Jost a hétvégi Emmy-díjátadón elismerte, hogy együtt van a színésznővel, és csak azért nem együtt jelentek meg, mert Johansson éppen új filmjét forgatja - írta meg a People.

Kisebbre készítették Ratajkowski melleithttp://www.life.hu/sztarok/20170920-ratajkowski-a-mellei-miatt-duhong.htmlA szexi modell imádja magát mutogatni, ezért igencsak nehezen viseli, ha nem a valóságnak megfeleő képet lát magáról. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa maga jelentette be, marad-e az ATV-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20170920-demcsak-zsuzsa-atv-botrany.htmlDemcsák Zsuzsa a Facebookon közölte a nagy nyilvánossággal, hogy mi lesz a sorsa. TV + Sztárok--Szilágyi Áron Párizsban és Tahitin töltötte mézesheteit - Kép!http://www.life.hu/sztarok/20170920-parizsba-es-tahitire-ment-naszutra-szilagyi-aron.htmlSzilágyi Áron világ - és kétszeres olimpiai bajnok kardvívó öt éve él boldog kapcsolatban kedvesével, Szántó Beátával, akit idén augusztusban feleségül is vett. TV + Sztárok--Hayden Christensen és Rachel Bilson 7 év után szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20170920-hayden-christensen-es-rachel-bilson-szakitottak.htmlVéget ért a 7 éven át tartó szerelem, Hayden Christensen és Rachel Bilson úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Rajongóiknak megszakad a szívük. TV + Sztárok--Üzent Majkának a hekker, aki feltörte a telefonjáthttp://www.life.hu/sztarok/20170920-uzent-majkanak-a-hekker-aki-feltorte-a-telefonjat.htmlMajka a közösségi oldalán tudatta felháborodva, hogy feltörték a régi telefonját, és megszerezték privát fotóit. A tovaj már meg is kereste a rappert.TV + Sztárok--Elhalasztották Lagzi Lajcsi tárgyalásáthttp://www.life.hu/sztarok/20170920-lagzi-lajcsi-targyalasat-elhalasztottak.htmlKözleményt adott ki a Budaörsi Járásbíróság.TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.