Avril Lavigne nevére nagyon veszélyes rákeresni az interneten

Forrás: AFP/Larry Marano -
keresés Google Avril Lavigne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eszedbe se jusson Avril Lavigne vagy Bruno Mars nevére rákeresni, az alattuk felsorolt találatok visznek ugyanis a legtöbb veszélyes oldalra.

A csalók igyekeznek kihasználni a sztárok iránti érdeklődést, ezért egyes hírességek nevére rákeresve sokszor nem azt kapjuk, amit vártunk: veszélyes oldalakra terelnek minket. A McAfee kiberbiztonsági cég összeállított egy listát arról, hogy mely celebek a legveszedelmesebbek. Az élen Avril Lavigne jár.
Az énekesnő 2002-ben lett világhírű a Complicated című számával, de egy jó ideje eltűnt a nyilvánosság elől, ugyanis Lyme-kórral küzd.

Avril Lavigne nevével jobb vigyázni Forrás: AFP/Larry Marano

Nemrég azonban bejelentette, hogy 2017-ben új albumot jelentet meg, ezért ismét felélénkült az érdeklődés az énekesnő iránt. Így viszont a csaló, megtévesztő oldalak is egyre többen lettek, az énekesnő pedig a veszélyes celebek élére került. A cég tapasztalatai szerint az Avril Lavigne free mp3 kifejezés beírása a keresőbe

22 százalékban olyan oldalakra vezeti a rajongókat, amelyek rosszindulatúak.

De nemcsak az ő nevével élnek vissza, ott van Bruno Mars is, az ő nevére rákeresve sem éri meg ész nélkül kattintgatni, de Carly Rae Jepsen, Zayn Malik és Celine Dion nevével is átverik a rajongókat - írja az MTI.

azonnal meg akarjuk szerezni az elektronikus eszközeinkre a legújabb albumokat, videókat, filmeket"

A klikkelés előtti gondolkodás hosszú időre segíthet megőrizni az internetes biztonságot"

Csobot Adél elárulta a lánykérés részleteithttp://www.life.hu/sztarok/20170921-csobot-adel-a-lanykeresrol-meselt.htmlMegtörtént az, amire mindenki várt: Csobot Adél kezét megkérte szerelme, és gyermekének apja, Istenes Bence. Adél végre részleteket is elárult a lánykérésről, ami tökéletes volt. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: Charlie-t lenyűgözte Király Viktor produkciójahttp://www.life.hu/sztarok/20170921-sztarban-sztar-horvath-charlie-t-lenyugozte-kiraly-viktor-produkcioja.htmlHorváth Charlie-nak nagyon tetszett Király Viktor vasárnapi produkciója a Sztárban Sztárban, ahol az énekes az Az légy, aki vagy című dalt adta elő. A zenész szerdán reggel a TV2 Mokkájában ennek hangot is adott. TV + SztárokOrigoSúlyos autóbalesetet szenvedett Istenes Lászlóhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-sulyos-autobalesetet-szenvedett-istenes-laszlo-a-tv2-mokka-musorvezetoje.htmlKedd délután súlyos autóbalesetet szenvedett a TV2 műsorvezetője. Egy furgon csapódott a kocsijába, aminek következtében egy fának ütközött. Istenes Lászlónak ennek ellenére sikerült érintetlenül kiszállnia a járműből.TV + Sztárok--Rónai Egon arra kér mindenki, szálljanak már le Demcsák Zsuzsárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-demcsak-zsuzsa-atv-s-szanyi-interjuja-es-felmondasa-utan-ronai-egon-posztolt.htmlAz ominózus elmúlt heti interjú és felfüggesztése után Demcsák Zsuzsa szerdán reggel a Facebookon közölte, felmondott az ATV-nél. Posztja természetesen csak olaj volt a tűzre, kapott hideget-meleget, de természetesen sokan voltak azok között is, akik a lehető legjobbakat kívánták neki. A műsorvezetővel kapcsolatban a közösségi oldalon Rónai Egon is "megszólalt". TV + Sztárok--Így távozott az ATV-től Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20170921-igy-tavozott-az-atv-tol-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlAz ominózus elmúlt heti interjú és felfüggesztése után Demcsák Zsuzsa szerdán reggel a Facebookon közölte, egy jó hangulatú beszélgetés keretében felmondott az ATV-nél. A távozó Demcsák Zsuzsa megpróbált jókedvet erőltetni az arcára, de látszott, hogy a sírás kerülgeti, állítják szemtanúk. A műsorvezetőt a hírigazgató, Bednárik Imre és a vezérigazgató, Németh Szilárd kísérte ki az épületből. TV + SztárokOrigoVilágsztárok, akik üres zsebbel haltak meg http://www.life.hu/sztarok/20170920-sztarok-akik-egykor-gazdagok-voltak-de-szegenyen-haltak-meg.htmlÚgy tűnik, nem csak a csúcsra jutni nehéz, hanem ottmaradni is... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.