Ebben a luxusvillában él a dúsgazdag Csősz Boglárka és török férje

Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Feleségek luxuskivitelben című műsorban láthatjuk majd, miként él Csősz Boglárka. Azzal persze nem árulunk el semmi újat, ha azt mondjuk, fényűzésben, de a részletektől neked is leesik az állad. 

Boglárka elmondta, hogy saját vállakozásai vannak, megmutatta 300 négyzetméteres villájukat is, és azt is elárulta, előfordult, hogy egyetlen vásárláskor elköltött 30 ezer eurót (kb. 9 millió forint).

A szexi sztár modellmunkája során ismerte meg férjét, Burakot. Elmondta, nem volt szerelem első látásra, de a férfi kitartóan udvarolt. A szépség ma már boldog, hogy hagyta magát meghódítani, ráadásul nem is csinált rossz partit. "Hát igen. Egy átlagembernek ez felfoghatatlan luxus. Körülbelül húsz ember dolgozik nekünk a háznál, szakács, kertész, vannak biztonsági őrök, sofőr, satöbbi. Állandóan megyünk valahova, ha van három szabad napunk, akkor elutazunk a Maldív-szigetre, vagy a Seychelle-szigetre, mivel nagyon sokat vagyunk távol egymástól, ilyenkor tudunk egymásra figyelni. És nem szégyellem, a legdrágább luxuséttermekben eszünk, és igazából bármit megvehetek magamnak. Tudom, hogy sokakban ezekkel a mondatokkal ellenszenvet váltok ki, de már nem érdekel. Én nem egy állandóan a medence partján napozó milliárdosfeleség vagyok, saját vállalkozásaim vannak" - mesélte.

Schumacher családja Amerikába költözikhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-schumacher-csaladja-amerikaba-koltozik-egy-uj-gyogykezeles-miatt.htmlSzinte nincs olyan hét, hogy ne lehetne új híreket olvasni Schumacher állapotáról. A család minden információt megpróbál visszatartani, ami a sztár állapotával kapcsolatos, így nem tudni, javult-e az állapota és ha igen, mennyire. A legfrissebb információk szerint a német Forma-1-legenda és családja hamarosan a tengerentúlra költözhet, hogy ott folytassák Schumacher kezeléseit. TV + SztárokAFPSztárban sztár: Charlie-t lenyűgözte Király Viktor produkciójahttp://www.life.hu/sztarok/20170921-sztarban-sztar-horvath-charlie-t-lenyugozte-kiraly-viktor-produkcioja.htmlHorváth Charlie-nak nagyon tetszett Király Viktor vasárnapi produkciója a Sztárban Sztárban, ahol az énekes az Az légy, aki vagy című dalt adta elő. A zenész szerdán reggel a TV2 Mokkájában ennek hangot is adott. TV + SztárokOrigoÍgy távozott az ATV-től Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20170921-igy-tavozott-az-atv-tol-demcsak-zsuzsa-musorvezeto.htmlAz ominózus elmúlt heti interjú és felfüggesztése után Demcsák Zsuzsa szerdán reggel a Facebookon közölte, egy jó hangulatú beszélgetés keretében felmondott az ATV-nél. A távozó Demcsák Zsuzsa megpróbált jókedvet erőltetni az arcára, de látszott, hogy a sírás kerülgeti, állítják szemtanúk. A műsorvezetőt a hírigazgató, Bednárik Imre és a vezérigazgató, Németh Szilárd kísérte ki az épületből. TV + SztárokOrigoRónai Egon arra kér mindenki, szálljanak már le Demcsák Zsuzsárólhttp://www.life.hu/sztarok/20170921-demcsak-zsuzsa-atv-s-szanyi-interjuja-es-felmondasa-utan-ronai-egon-posztolt.htmlAz ominózus elmúlt heti interjú és felfüggesztése után Demcsák Zsuzsa szerdán reggel a Facebookon közölte, felmondott az ATV-nél. Posztja természetesen csak olaj volt a tűzre, kapott hideget-meleget, de természetesen sokan voltak azok között is, akik a lehető legjobbakat kívánták neki. A műsorvezetővel kapcsolatban a közösségi oldalon Rónai Egon is "megszólalt". TV + Sztárok--Séfek Séfe: Rosszul lett Wolf András versenyzőjehttp://www.life.hu/sztarok/20170919-sefek-sefe-rosszul-lett-wolf-andras-versenyzoje.htmlSzendrei Bence rosszullététől mindenki megrémült, azonnal ügyeletes orvost hívtak hozzá. TV + Sztárok--Liptai Claudia Azurák Csabának beszélt karrierről, magánéletrőlhttp://www.life.hu/sztarok/20170916-liptai-claudia-azurak-csabanak-beszelt-karrierrol-maganeletrol.htmlEgy év kihagyás után visszatért a képernyőre Liptai Claudia. A műsorvezető a Sztárban sztár zsűrijében foglal helyet minden vasárnap este. Clau meglepő őszinteséggel mesélt családról, karrierről és magánéletről az I/I stúdiójában Azurák Csabának. Elmondta, mi vezetett odáig, hogy - saját bevallása szerint - az élete egyszer csak "egy szappanoperává vált", és azt is elárulta, hogyan élte meg második gyermekének érkezését 40 felett. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.